2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تازه دارم دوره شو میرم اموزش ببینم،چیکار کنم تو یکی دو ماه بتونم به درامد برسم؟لطفا راهنمای ...

اولویت بزار رو یاد گیری وقتی یاد گرفتی کامل حالا اگه از خودت مشتری داشتی که صندلی اجاره میکنی تو سالن اگه نه درصدی کار میکنی الان ۶۰۰ تومن شینیون معمولی که ۳۰ درصد برای سالن میشه 

اولویت بزار رو یاد گیری وقتی یاد گرفتی کامل حالا اگه از خودت مشتری داشتی که صندلی اجاره میکنی تو سال ...

اخه هنوز مبتدی هستم میترسم برم سالن شینیون بزنم میترسم نتونم یا بد بشه

اخه هنوز مبتدی هستم میترسم برم سالن شینیون بزنم میترسم نتونم یا بد بشه

اولش خراب میکنی صدرصد تمرین کن فقط من تو سالن کار میزدم میومدم خونه رو کله مانکن کار می‌کردم تمرین کن تا قلقش بیاد دستت اتفاقا شینیون تو ظاهر کار سخت و طاقت فرسایی ولی با تمرین میفهمی که چندان سختم نبوده به خودت آسون بگیر 

اولش خراب میکنی صدرصد تمرین کن فقط من تو سالن کار میزدم میومدم خونه رو کله مانکن کار می‌کردم تمرین ک ...

منم رو کله مانکن تمرین میکنم،مثلا ی مدلو چنبار تمرین میکردی؟شما الان چنساله شینیونکاری

اولش خراب میکنی صدرصد تمرین کن فقط من تو سالن کار میزدم میومدم خونه رو کله مانکن کار می‌کردم تمرین ک ...

ببین من مژه یاد گرفتم بافت یاد گرفتم شینیون یاد گرفتم الان ۹ ماهی هست خیاطی ام یادگرفتم تو همشون اولش افتضاحی اعصابت خورد میشه خراب میشه بعضی وقتا کم مونده بزنی زیر گریه ولی تحمل کنی برای خودت استاد میشی جا نزن هیچ جا

ببین من مژه یاد گرفتم بافت یاد گرفتم شینیون یاد گرفتم الان ۹ ماهی هست خیاطی ام یادگرفتم تو همشون اول ...

اره درسته وقتی خراب میکنم انقد دپرس میشم میگم من نمیتونم سخته نمیشه

منم رو کله مانکن تمرین میکنم،مثلا ی مدلو چنبار تمرین میکردی؟شما الان چنساله شینیونکاری

من یک سال ۷  ۸ ماه بستگی به هوش خودت داره مثلا من یه شینیون میزدم کلا با ۳ بار تمرین موفق میشدم یه شینیون میزدم ۲۰ بارم باز میکردم دوباره جوری بود دلم میخواست کله امو بکوبم به دیوار 😂

اره درسته وقتی خراب میکنم انقد دپرس میشم میگم من نمیتونم سخته نمیشه

منم مثل تو بودم بافت از شنیون خیلی سخت تره انقدر که من هیچکس نداشتم مدل شه کله مانکن پوکیده بود هیچ جوره نمیشد میشستم گریه میکردم شوهرم میومد خونه میگفت چیشده میگفتم نمیشه میگفت میشه تلاشت کن 😂باز تلاش میکردم  یا خیاطی از اون بدتر وقتی یه کار خراب میشه هزار باز باید بشکافی فک کن من تو خیاطی بلد نبودم ماسوله جا بزنم استادم صدا میکردم ماسوله جا بزن تو ۹ ماه حرفه ای شدم الان میگه من همیشه تو دلم میگفتم حنا عمرا خیاط شه اما الان شومیز و مانتو میدوزم هر کاری گریه داره سختی داره اعصاب خوردی ام داره 

انقد دعا میکنم خدا خدا میکنم موفق شم

تمرین کن فقط نا امید نشو اصلا من بیشتر مدل شینیون از گوگل اینستا یاد گرفتم استادم اصلا سر به هوا بود شاید کلا ۶ تا مدل یاد داد به من تو خودت باید از خودت مدل بزنی تنوع از اینور اونور یاد بگیری