2777
2789

بنده طلا دست دوم با قیمت روز گرمی ۷۵۹۵۰ هزار تومان خریدم با وزن کل ۹ گرم و ۶۱۰ سوت

جمع قیمت ۸۶۳۳۰۰۰۰ هزار تومان گفتن و قیمت نهایی که حساب کردن ۷۸۴۸۰۰۰۰ تومان بود

من الان قصد فروش دارم میشه بگید باید به قیمت هر گرم چقدر برسه صبر کنم که حداقل با قیمت خریدم بتونم بفروشم؟؟؟

نفهمیدم کلا چقد پول دادی تا بهت بگم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برات افتاده گرمی ۸ میلیون و صد و شصت 

چون طلای دست دوم رو پنجاه تومن کمتر می‌خرن باید طلا گرمی ۸میلیون و دویست باشه حداقل 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ببین برات افتاده گرمی ۸ میلیون و صد و شصت چون طلای دست دوم رو پنجاه تومن کمتر می‌خرن باید طلا گرمی ۸ ...

یا علی چقدر تو ضررم

الان پولش نیاز دارم به نظرتون تا کی باید صبر کنم این مقدار جبران بشه

یا علی چقدر تو ضررمالان پولش نیاز دارم به نظرتون تا کی باید صبر کنم این مقدار جبران بشه

نمیدونم والا خدا میدونه من خودمم عید خریدم برام گرمی هشت و سیصد افتاد

الهی ..کاش نخریده بودم

عیبی نداره انشالله که پول از جای دیگه میرسه اینو نمیفروشی

بدون اجرت بود مثلاامروز ۶۹۰۰ بودمن رو ۷۵۹۵

طلا که نمیتونه اجرت نداشته باشه، پس طلافروش چطور نون دربیاره از کارش؟ اینکه میگن اجرت نداره یه داستان دیگه داره ک منظور اجرت ساخت و کارگاه و کیفی و واسطه ها هست. 7.595 *7.5% = حدودن 8.200 الی 300

ک قبلتر خانومی بهش اشاره کردن

طلا که نمیتونه اجرت نداشته باشه، پس طلافروش چطور نون دربیاره از کارش؟ اینکه میگن اجرت نداره یه داستا ...

خوب الان همین وزن رو به قیمت ۷۹۵۹ بخوام بفروشم چند تومن میشه؟