2777
2789

میخوام با دقت به حرفام گوش بدی ،هری. تو ادم بدی نیستی .تو یه ادم خیلی خوبی که اتفاقات بدی براش افتاده. متوجهی‌؟ از اون گذشته ، ادم های دنیا به دو دسته افراد خوب و مرگ خوار تقسیم نمیشن .همه ی ما خوبی ها و بدی هایی درونمون داریم . مهم قسمتیه که به انتخاب خودمون ازش استفاده میکنیم . این حقیقت باطنی ماست

سیریوس بلک . تنها خانواده هری پاتر 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عاشق این دیالوگام

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عاشق این دیالوگام

هرشب یکپارت میزارم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرشب یکپارت میزارم

ایول

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

البرز: اینا سربازن، اینا رو میچینی جلو، شاه عقب، سربازا از شاه محافظت میکنن.

کُپُلَک: اینطوری که سربازا همون اول میمیرن!

البرز: آره...

کپلک: واسه خاطر شاه؟

البرز: بله...

کپلک: شاه مثل ملکه میمونه نه؟

البرز: دقیقا... اما اگر یکی از این سربازا خودشو به انتها برسونه میتونه وزیر شه!

کپلک: شاه نمیشه؟

البرز: شاه نه...

ملکه گدایان

ایول

درخواست دادم . داشته باش منو