2777
2789
عنوان

تورو قران بیاید ❗❗❗راجب قرص اورژانسی هر چی میدونید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 35 پست
گلم میگم یکی الان میگفت مواظب باش با پیشاب حامله نشی میگم اگه پیشاب هم رفته باشع داخل که نرفته قرص خ ...

عزیزم نگاه کن این رو میگم که اگاهیت بیشتر بشه و با حرف هرکسی به خودت استرس ندی چون استرس مادر همه بیماری هاست ،اول اینکه پیشاب اسپرم نداره حتی اگر هم داشته باشه تعداد خیلی کم که قادر به باروری نیستن یکسری مردها هستن که هیچ پیشابی ندارن حتی همون در صد کم ،دوم اینکه پریودی یعنی خون واضح و روان بارداری رو کامل نقض می‌کنه اونی که با پیشاب میگه باردار شدم شوهرش حواسش نبوده انداخته گردن پیشاب ،پس در رابطه با بارداری نگران نباش و سعی کن از دفعات بعد از کان‍‌ دوم استفاده کنی اگه آدم مظطربی هستی .

عزیزم نگاه کن این رو میگم که اگاهیت بیشتر بشه و با حرف هرکسی به خودت استرس ندی چون استرس مادر همه بی ...

میگم حتی اگه پیشاب هم زفته باشه من پریود شدم همه چی حل شده دیگه نه؟ 

واقعا مرسی خیلی خوبی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم حله

گلم ببخشید یه سوال دیگه

میگم الان این دیگه شده پریود این ماهم درسته؟ 

دفعه بعدی هم همین موعود میشم ولی میگن یکم عقب جلو داره بخاطر قرص هرمون ها به هم ریخته درسته

میگن بعد سه نه درست میشه

گلم ببخشید یه سوال دیگهمیگم الان این دیگه شده پریود این ماهم درسته؟ دفعه بعدی هم همین موعود میشم ولی ...

بله عزیزم قرص اورژانسی کلا ممکنه پریود رو عقب جلو بندازه واسه شمارو جلو انداخته حالا سیکلت کم کم تنظیم میشه دیگه قرص نخور