2777
2789

دوستانی ک قصدشون توهینه یا میگن خرافاته نیان لطفا

بچه ها من چندسال عروسی کردم هر سال یه شکست مالی خوردیم شوهرم ورشکست شد تصادف کرد ،باز دوباره سرمون کلاه گذاشتن و... میخایم یه قدم بریم جلو صد قدم بر میگردیم عقب ،اینا تو ۵ سال زندگی کردن اتفاق افتاده 

اطرافمم آدمایی هستن که اهل دعا و اینچیزان منم اولش با اینچیزا اعتقاد نداشتم ولی الان فهمیدم صدرصد یچیزی هست ،حالا اگ یه آدم مومن و باخدا می‌شناسین بهم معرفی کنین خدا خیرتون بده

اگر واقعا مشکلت ماورایی باشه یه گوسفند عقیقه کنی حل میشه گوشتش هم بدی نیازمندا دنبال این دعا نویس ها نرو که بدترش میکنن که بهتر نمیکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا سرکتاب برای یه مدت اولش خوبه ظاهرا 

چون از جن کمک میگیرن وارد زندگیت میشن بدتر میکنن 

دعای حرز کامل امام سجاد بگیر بخون خیلی موثره 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷
عقیقه چطوره عزیزم

عقیقه یعنی گوسفند رو با دعا و ادابی که از امام رسیده میکشن و گوشتش به نیازمندان میدن حرم امام رضا و حضرت معصومه هم تو بخش نذورات بخش عقیقه داره شما پول رو میدید خودشون با اداب انجام میدن گوشتش هم تقسیم میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

در یک بطری اسپری مقداری گلاب ریخته.

و این ایات میخوانید.

۳۳ بار ایه ۳۳ سوره الرحمن

يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانْفُذُوا ۚ لَا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ

بعد ۷ بار ایه الکرسی

۳ بار سوره ناس و فلق

بعد این ذکر ۱ بار👇

باذن الله و باسم الله توکلت بالله و آمنت بالله و دخلت بیت و اهل هذه بیت فی حرزالله و امان الله 

اللهم اجعل بیننا و بینهم 

حجابا و حرسا و مدفعا

بحق مولانا ابا صالح المهدی بقیه الله( ۷ صلوات)

و در انتها ؛ بر روی تمام دیوارهای خانه بصورت خط گلاب را اسپری میکنید( حداقل یک متر با کف زمین فاصله داشته باشد)

هر سه ماه یکبار بدنیست این عمل تکرار شود

🔹️از شر سحر و جادو و اجنه و عماره مکان و چشم زخم کاملا خانه و اهل خانه حصار میکنید.🔹️

🔹️نکته مهم؛ اگر شخصی فکر میکنه سحر وجادو شده، بستگی و قفلی داره، تسخیر شده یا خوابهای بدی میبینه یا بختک

قبل خواب با این اسپری به بدنش بزنه (صورت، سر، کمر، شکم، ساق پاها. دستها تا بازو، گردن

و از این آب قران ام بخوره( ۲ هفته کافیه)

کامل پاکسازی میشه.

به دیوارهای خانه ام بزنه خانه حصار شده.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اصلا سمت دعانویس و این آدما نرو

کلی جک و جونور وارد زندگیت می‌کنن به معنای واقعی کلمه جهنم رو نشونت میدن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سرکتاب باز کردن هم خوب نیست یعنی؟

نه عزیزم 

سرکتاب یا دعا از جن کمک میگیرن جن ها 2 دسته هستن یا کافر و کلا خدانشناس یا شیعه 

جن کافر خیلی بد ذاته تو خواب و بیداری اذیت میکنن و بین زن و شوهر ها اختلاف می اندازن و هر نوع کاری که فکرشو بکنی 

وقتی وارد زندگیت بشن دیگه نمیتونی از شرشون خلاص بشی 

اولین بار یهود.ی ها ازش استفاده کردند در قدیم و تا به الان 

امام سجاد کتاب صحیفه جامعه سجادیه دعای 22 و 23 دعای حرز کامل مخصوص سحر باطل کردن من خودم خریدم چون درگیر بودم وحشتناک خیلی عالیه 

هر روز آیت الکرسی معوذیتین موقع خواب غسل هم رعایتش مهمه و این دعا هر روز خونده بشه 

به چیزی کمتر از بهترین هایی که خدا برایت در نظر گرفته راضی نشو .🪷