2777
2789

قبلنا اینجا خوب بود می‌شد حرف زد درد و دل کرد آروم شد؛ پر از آرزوهای خوب شد، اما الان یه مشت بچه ریختن اینجا فقط دست میندازن آدم نمیدونه دیگه دردشون به کی بگه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده

ببین از کوچک تا بزرگ دارن دلمو می شکنند دلم خونه

هرکی هر جور دوست داره باهامون رفتار می‌کنه

فقط میخوام بدونم چرا 

به نتیجه ای نمی رسم 

دلم برای تکه های وجودم می سوزه

دقیقامن ۳۹ ساله ماولین بار برای درد دل اینجا عضو شدم اما دیگه نمیشه حرف زد

وقتی قانون سن و سال نمیزارن و هر بچه‌ای با سن و سال کم عضو میشه علاوه بر دست انداختن بقیه تاپیک های دروغین هم زده میشه ساین کم کم رو به زوال میره 

این نی نی نی سایت / نی نی سایت چند سال پیشه؟

وقتی قانون سن و سال نمیزارن و هر بچه‌ای با سن و سال کم عضو میشه علاوه بر دست انداختن بقیه تاپیک های ...

قبلا کلی تاپیک بارداری و بی بی چک بود

الان اصلااااا این تاپیکا نیست

من ۵ سال پیش برای بارداری عضو شدم

الان ….

واقعااینجابعضیابی رحمانه قضاوت میکنن یامسخره

دقیقا حرف های زشتی می‌زنن 

ما خودمون به اندازه کافی داریم می‌شنویم می‌آیم اینجا با دو نفر حرف بزنیم آروم بشیم هر چی لایق خودشونه میگن انگار عقده دارن از جای دیگه میان خالی می‌کنن میدون جنگ که نیست...

قبلا کلی تاپیک بارداری و بی بی چک بودالان اصلااااا این تاپیکا نیستمن ۵ سال پیش برای بارداری عضو شدما ...

وااااای دقیقا حرف های منو زدی

من نابارور بودم عضو شدم 

بعدم بخاطر این چیزا عضو شدم

خدایی خیلی هم علمم رفت بالا همین‌جا

دقیقا حرف های زشتی می‌زنن ما خودمون به اندازه کافی داریم می‌شنویم می‌آیم اینجا با دو نفر حرف بزنیم آ ...

چندین بارپست گذاشتم لطفاجبهه نگیرین آدمه دیگه اینجاست که یادرددل کنه یادنبال راهکاره،هرچی دلشون بخوادمیگن بعدامضاشون نوشتن بامن کل کل نکن خوبه والا

چندین بارپست گذاشتم لطفاجبهه نگیرین آدمه دیگه اینجاست که یادرددل کنه یادنبال راهکاره،هرچی دلشون بخوا ...

عجب انگار کمر همت بستن برن جنگ کنن با همه تو چرا که فقط ما راست میگیم کسی حرف روی حرف ما نزنه 😑

ببین از کوچک تا بزرگ دارن دلمو می شکنند دلم خونههرکی هر جور دوست داره باهامون رفتار می‌کنهفقط میخوام ...

میفهمم برامن راهش این بود زیاد شوخی نکردم 

وزیاد بااون ادم یاادما حرف نمیزنم 

زیاد نظرنمیدم شوخی هم کردن ب قصد کوچیک کردن بایه تبسم ی نگاه کوتاه میکنم میفهمه چ اشتباهی کرده فقط درمقابل این ادما باید خودتو کنترل کنی بحث نکنی