2777
2789

دوست غریبس چیه؟

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عشق قدیمی

درخواست بده تاپیک رم قفل کن الان میخورنت

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
خب ما چه بدونیم چی تو ذهن تو میگذره که اصلا طرف کیه چرا میخوای پیام بدی؟

یه عشق قدیمیه که چند ماهیه تموم شده به دلایلی.

ایشون به تازگی رفتن تو رابطه ای که فقط داره از اون دختر سو استفاده میکنه و دوسش نداره، حالا این به کنار.

میخوام یکم سر بحثو باز کنم یجوری که هم بفهمه منم هم نفهمه منم

فقط میخوام یه پیامی بهش بدم

چرااا

میان نصیحت میکنن بعدم ج...نده بلانسبتت

یه عشق قدیمیه که چند ماهیه تموم شده به دلایلی.ایشون به تازگی رفتن تو رابطه ای که فقط داره از اون دخت ...

از کجا میدونی شاید حالش خوبه درهر حال اون تو رابطه اس اگ واقعا بری باش بحرفی واقعا مشکل داری

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه عشق قدیمیه که چند ماهیه تموم شده به دلایلی.ایشون به تازگی رفتن تو رابطه ای که فقط داره از اون دخت ...

ازکجا میدونی از اون دختر سواستفاده میکنه؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

از کجا میدونی شاید حالش خوبه درهر حال اون تو رابطه اس اگ واقعا بری باش بحرفی واقعا مشکل داری

من هیچوقت مستقیما این کارو نمیکنم و حتی شاید ناشناسم ندم بهش ولی یادم نمیره اون خانوم زندگی منو خراب کرد وقتی باهاش تو رابطه بودم