2777
2789

کارت ملی و کارتای بانکیم و گواهینامه وکارت سوخت و 

همه باهم گمشده  زمین و زمان و گشتم دنبالش نبود  توخونه ام گمشده ... 

تویه کیف کوچیک بوده تمام خونه رو زیر رو کردم 

حتی هرجایی ک  رفته بودم از فروشگاه و بقالی و باشگاه و خیابونا ... نیست ک نیست  فقط یه احتمال میدم  اینکه  بچه ها انداخته باشن سطل اشغال  و متوجهش نشده باشم 

هرچی دعا و ذکر تو اینترنت بود سرچ کردم خوندم  روسری گره زدم و هرچی که روزنه امید بود 😣😣😣

حتی سایتای ایمن باکس و ثبت اخوال و هرکوفتی ک بود 

خیلی سختمه رفتن دنبال اینا 😭 تو گرما با بچه های کوچیک  ازاین اداره ب اون اداره 

چیکارکنم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم تو همین سایت با توسل به شهید ابراهیم هادی و شهید سعید سامانلو گمشدشون پیدا شدهصلوات نذر کرده ...

انجام میدم الان

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

غزل جان ذکر یا فالق دایم تکرار کن.ذکر یا نورالله ناظر هم واسه اشیاء گمشده خوبه.

سلام عزیزم خوبی پسرت خوبه  ممنون عزیزدلم دیگه ناامیدشدم باید برم واسه همه ازاول درخواست بدم 😭

سلام عزیزم خوبی پسرت خوبه ممنون عزیزدلم دیگه ناامیدشدم باید برم واسه همه ازاول درخواست بدم 😭

این ذکر رو هم امتحان کن.برای من خیلی پیش اومده اخه من دائم همه چیزو گم میکنم یا جوری قایم میکنم که با بدبختی پیداشون میکنم

این ذکر رو هم امتحان کن.برای من خیلی پیش اومده اخه من دائم همه چیزو گم میکنم یا جوری قایم میکنم که ب ...

ممنون عزیزم  فرداصب با اینا شروع کنن کاش ک پیداشه