2777
2789

۵ روز تاخیر داشتم رابطه هم کلا دوسه بار داشتم توی این ماه با عرض پوزش اصلا مایع منی رو نزاشتم وارد بشه

علائم پریود رو داشتم پی ام اس هم شدیداً درگیرش بودم

ولی پریود نشدم هنوز

از لحاظ روحی هم یکم حالم خوب نیست

احتمال بارداری هست اینطور؟

نه حالت تهوع دارم نه چیز خاصی که به بارداری شبیه باشه

تست هم نزدم هنوز 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی جلوگیری نداشتی احتمال بارداری هست ( طبیعی روش جلوگیری نیست) چند روز صبر کن نشدی تست بده

چند ساله طبیعی جلوگیری کردم هیچوقت پیش نیومده بود اینطور

۵ روز تاخیر داشتم 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

یه بی بی چک بزن خیال خودت راحت کن

🥲🫠

ببخشید اسی جان دیدم شما سوره معرفی میکنید 

میخواستم بدونم برا خوش شانس و خوش اقبال شدن سوره یا ذکر یا ایه ای بلدیدن که خودتون یا حالا دوست و اطرافیان نتیجه گرفته باشن ؟؟؟؟ یه چیز مجرب میخوام ک تجربه شده باشه

ببخشید اسی جان دیدم شما سوره معرفی میکنید میخواستم بدونم برا خوش شانس و خوش اقبال شدن سوره یا ذکر یا ...

سلام عزیزم حرز امام جواد شنیدم خیلی خوبه 

اما خودم به شخصه استفاده نکردم از اطرافیانم شنیدم که راضی ان