2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد دارم 

ولی خیلی کمتر از بقیه 

به نظرم از هر هزار نفری که فکر میکنن چشم خوردن ، یکشون شاید واقعا چشم خورده باشه بقیه توهم میزنن

زندگی بالاپایین داره 

بیماری و ... هم دلیل ندارن . مثلا خیلی بیماریای سخت و صعب العلاج به خاطر سبک زندگی نامناسب در دراز مدت ایجاد میشن یا اصلا ممکنه علت مشخصی نداشته باشن 

ورشکستگی ، بیماری های روانی عود کننده ، روابط خانوادگی که سرد میشن ، خیلیاشون قرار نیست علت خیلی خاصی داشته باشن . خیلی چیزا ژنتیکه ، شانسه ، شرایط محیطه ، جبر جغرافیاییه و ...

قرار نیست ما هر مشکلی واسمون پیش اومد بگیم چشم خوردیم

اعتقاد دارم ولی خیلی کمتر از بقیه به نظرم از هر هزار نفری که فکر میکنن چشم خوردن ، یکشون شاید واقعا ...

اره واقعا درسته حرفات  بعضیا تا سرشون درد میگیره میگن چشم زدن منم این طرز فکرو مسخره میدونم و افراطیه 

ولی در کل  ی وقتای  با نظر دیگران یه اتفاقاتی برای زندگیمون می افته ک  کلا مسیر رو ب سرپایینی میره می افتیم رو دور ضرر ،شکست ،غم و ..

باکه باید گفت این حال عجیب؟