2777
2789
عنوان

بچه ابجیم لپتاپمو خراب کرد ابجیم طلبکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 23 پست

درمورد اینکه خواهرت همش تو خونتونه حق داری هر چیزی حدی داره

و در ادامه باید عذرخواهی میکرد و ناراحتیشو نشون میداد و میگفت کاش اطلاع میدادی 

ولی اگه شما در اتاق میبستی یا لبتاپ رو میذاشتی بالایی جایی 

یا حتی میگفتی یا خواهرت آب بیاره یا مواطب لبتاپ باشه اینجوری نمیشد

من هر وقت جایی میرم که بچه کوچیک هست عین جارو برقی وسایلمو جمع میکنم که چیزی خراب یا گم نشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

عزیزم دعوا رو اونی راه میندازه ک پشتیبان داره ن من ..

ربطی‌نداره منم تو خونه تک‌افتادم بابام کاری نداره ولی داشته باشه هم پشت مامانمه داداشمم که قطعا پشت مامانمه ولی با دعوا خیلی چیزارو درست کردم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا نمیدونم چرا انقدر جا خوردم

خب شما حتما خیلی کم سن و سال تری من ۲۴ ساله بودم خیلی دوست داشتم این آهنگ و هم باهاش می رقصیدم هم وزنه میزدم البته با دی جی الیگاتور هم خیلی برنامه باشگاه انجام دادم فکر نمی کنم شنیده باشید😂

خب شما حتما خیلی کم سن و سال تری من ۲۴ ساله بودم خیلی دوست داشتم این آهنگ و هم باهاش می رقصیدم هم وز ...

بله درسته نه نمیشناسم چنین چیزی رو

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

ببین درسته اما برا ی لحظه نمیشه اخه جمع کرد کلا . لپتاپ خراب میشه برا ی لیوان اب از برق بکشی دوباره ...

ای واش به خواهرت میگفتی مواظب بچش باشه 

داداش منم هر وقت لپ تاپشو درمیاره من همینجور میشینم کنار بچم که یه وقت نره بزنه داغون کنه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
انشالا که قاضی نیستی . خودمم بچه کوچیک دارم . کار بچه کوچیک برای پدر مادرش اشکالی ندارد .‌بقیه مسئول ...

ان‌شاءالله که تو هم خوندی که گفتم منم بچه کوچیک دارم 

بچه من برای خودم عزیزه نه بقیه 

ولی استارتر هم باید قبل اتفاق یه تذکر میداد خواهرش از کجا میدونست که لپ تاپ ول شده حتی برای یه دقیقه؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊