2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم تو کارای خونه کمکم کن میگه من هیچ وظیفه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 192 پست
بنظر من اصلا خوب نیست و نمیشه گفت هیچ مسئولیت یا وظایفی نداریم همه ما مسئول زندگی و کارایی که میکنیم ...

قانون کشور همین

و شوهر حق اعتراض نداره

اون مسئولیت در سختی و مشکلات نه روزمرگی

قانون کشور و که نمیتونید تغییر بدین

خانوما من ضد زن نیستم 

ولی تو خونه چیکار میکنید که انتظار دارید شوهرتون سفره هم جمع کنه؟؟؟ 

خب ایشون هم تو این گرما و هوا داره بیرون کار میکنه!! حالا هرشغلی که باشه 

بعد بیاد خونه هم سفره براتون جمع کنه!! 

بنظرم انصاف نیست خب

تو این روز به این طولانی چیکار میکنید که به کارای خونه نمیرسید؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم بهش بگو شما مسلمونی و تابع قوانین اون تو قانون اسلامی هم زن وظیفه کار خونه باهاش نیست بلکه باید براش خدمتکار بگیرن وظیفه ش تمکینه تو کشورایی مثل قطر هم هر دختری زمان ازدواجش مثل ما که حهیزیه میگیریم براش خدمتکار میگیره شوهرش

خانوما من ضد زن نیستم ولی تو خونه چیکار میکنید که انتظار دارید شوهرتون سفره هم جمع کنه؟؟؟ خب ایشون ه ...

موافقم با شما

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

دادگاه های خانواده افتضاحه من دلم میخواد دخترامو ببرم مملکت دیگه بزرگ کنم

من خودمو کشتم رژیم گرفتم بچم دختر نشه 

خیلی ببخشید اگ شد هم سقط میکنم تو نطفه بمیره بهتر از اینه تو مملکت زجر کش بشه تروخدا بفرستش اونور حیفش نیست؟ عین دسته گل بزرگ کنی بخاطر ی گوشی بندازنش تو بیابون حیوونا بدنشو تیکه کنن 

بخاطر روسری تو فشار باشه 

حتی نتونه بدون اجازه شوهرش عمل کنه یا بره خارج ایییی ماااادرر

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خانومایی که اسلام رو قبول دارن و دارن میگن قانون و اسلام میگه کار خونه وظیفه زن نیست 

انشاالله به اینکه مرد میتونه ۴ تا زن دائم بگیره و هر چه قدر دلش خواست زن صیغه هم اعتقاد دارید که انشاالله؟😂😂😂

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

خانوما من ضد زن نیستم ولی تو خونه چیکار میکنید که انتظار دارید شوهرتون سفره هم جمع کنه؟؟؟ خب ایشون ه ...

من میرم ارایشگاه اونجا نوشیدنی میخورم به خودم میرسم با اسنپ میخام خونه خسته میشم 😑کار کردن ک دیگ جای خود داره چ زنش چ مردش دمش گرم هرکی پول درمیاره تو این اوضاع 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

اسی من این تاپیکت برای شوهرم خوندم ببخشیدا گفت به شوهرت بگو این حق کی تعیین کرده ؟ نمیمیری که تو خونه به خانومتم کمی کمک کنی ، از مردونگیت چیزی کم نمیشه

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

همه میگید بیرون کار کن بیرون کار کن؛ خب بیرون کار کنه هم پولشو که به شوهرش نمیده! خرج خودش میکنه و کارای شخصی خودش رو انجام میده.

شوهره به اندازه یه آشپز و خدمتکار و پرستار و همخواب و‌... به ایشون پول میده که جای همش توقع داره؟!! یا نکنه وظیفه زن اینه که چهل برابر مرد کار کنه ولی چیزی نخواد و بیپولیم درک کنه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزدلم بهش بگو شما مسلمونی و تابع قوانین اون تو قانون اسلامی هم زن وظیفه کار خونه باهاش نیست بلکه ب ...

چون بد جوابتو داد منم میگم اینطوری غیرمنطقی جوابشو بده، چون شما از همسرتون نخواستید کل کارای خونه رو بکنه که فقط ازش خواستید تا حدودی وظایف شخصی خودشو انجام بده که کمک حال شما باشه یه کم و بنظرم اینکه هیچ وقت هیچ کاری انجام نمیده ممکنه ربطی به خستگی نداشته باشه بلکه بخاطر تنبلی باشه

اسی من این تاپیکت برای شوهرم خوندم ببخشیدا گفت به شوهرت بگو این حق کی تعیین کرده ؟ نمیمیری که تو خون ...

این چ طرز صحبت کردنه به ی زن غریبه بگه نمیمیری خودت خجالت نمیکشی به همجنست همچین حرفی گفته اون نفهم این حرفو گفته تو چرا مینویسی 

مردا ته گندکاریاشونم پشت همو میگیرن کلاتو سفت بگیر شما 

من میرم ارایشگاه اونجا نوشیدنی میخورم به خودم میرسم با اسنپ میخام خونه خسته میشم 😑کار کردن ک دیگ جا ...

دقیقا 

آدم تا یه بیرون خرید میره دیدید چقدر خسته و کوفته میشه،،،،، 

اکثر اقایون هم شغلاشون خب سختع،،، 

اصلا تو این گرما ادم بیرون گرما زده از حال میره،،،، 

دیگه از اونجا بیاد خونه بدو بدو سفره هم جمع کنه درست نییست

خانومایی که اسلام رو قبول دارن و دارن میگن قانون و اسلام میگه کار خونه وظیفه زن نیست انشاالله به این ...

آره چرا نداشته باشن؟! اون مردی که چهارتا زن میگیره چهار تا خونه خوب در شان هرکدوم و مهریه و نفقه و خدمتکار شخصی و... هم تهیه میکنه.

نه مثل یه سری نکبت تو ایران از قوانین اسلامی عربی همه رو قبول داشته باشه جز مهریه و نفقه! از قوانین غربی هم هیچی رو قبول نکنه جز کار کردن زن! از ایرانم زن سنتی بخواد ولی بی هیچ رسم و مراسمی!!!! تازه با بیشعوری دست پیشم بگیره و بگه زنا نمیخوان.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.