2777
2789
عنوان

اینا علائم چی هست شوهرم حالش بده

228 بازدید | 11 پست

من مدتی شک کرده بودم مادرشوهرم تو غذای ما 

دعا میریزه چون زیاد باهاشون رفت و آمد نداریم 

گاهی که میریم تا از خونه مادرشوهرم میایم 

بی دلیل دعوامون میشه 

این سری ما رو دعوت کردن حلیم 

ما رفتیم شوهرم بعدش حالش بد شد 

گفت احساس سنگینی و کسلی می‌کنم 

بعدش یهو دیوونه می‌شد میگفت میخوام از 

این خونه برم میخوام طلاقت بدم 

صبح نمیتونست از جاش بلند بشه میگفت 

احساس سنگینی بدی دارم نمی‌دونم چرا یه جوری ام 

بهش گفتم احتمالا دعا دادن بهت 

گفت راست میگی هر سری میریم اونجا غذا میخوریم 

این حالتی میشم 

دوستان من چیکار کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببین روی پارچ آبی که میخورید 33 بار ایه 33 الرحمن و 7 تا ایت الکرسی و چهار قل بخون فوت کن از اون آب حداقل روزی سه بار بخورید به مرور باطل میشه و حل میشه برای شوهرت هم حتما حرز امام جواد بگیر بندازه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین روی پارچ آبی که میخورید 33 بار ایه 33 الرحمن و 7 تا ایت الکرسی و چهار قل بخون فوت کن از اون آب ...

حرز امام جواد کجا گیر میاد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد کجا گیر میاد

خیلی جاها دارن ولی سعی کن معتبرش بگیری یه سری سایت ها دارن من خودم از سایت حرز رضوی خریدم فقط یه نمازی هم داره که خودت بخون براش یا بده شوهرت خودش بخونه قبل انداختن حرز

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلی جاها دارن ولی سعی کن معتبرش بگیری یه سری سایت ها دارن من خودم از سایت حرز رضوی خریدم فقط یه نما ...

مرسی گلم 

یا خدا مادر شوهرت به پسر خودش میده اونا اصلا معلوم نیست چی هستن یبار تو سریال آقای قاضی نشون میداد فضله حیوانات میدن به مشتری هاشون دیگه واسه غذا نرین به هیچ وجه بعد از شام برین یه ساعت بشینین برگردین تا میشه هم هیچی نخورین

یا خدا مادر شوهرت به پسر خودش میده اونا اصلا معلوم نیست چی هستن یبار تو سریال آقای قاضی نشون میداد ف ...

اخه تمام علائم جادو رو داره 

درست بعد اینکه از اونجا میایم تا یه مدت 

این مدلی هست 

وقتی یه مدت نمیریم عالی میشه رفتارش 

مادرشوهرمم شوهرم رو تشویق به طلاق کرده بود 

وقتی دعوامون می‌شد