2777
2789
عنوان

خانوما لطفا خواهرانه راهنمایی کنید مخصوصا با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 70 پست
افرین درسته .من گفتم بازم مشورت کنم با شما هرچقد منطقی حرف میزنم گوش نمیده میگه ربطی نداره همه مثل ه ...

توپ رو بنداز توی زمین خودش

قاطع و صریح باش تا تکلیفش مشخص شه

انقدر جامعه بد شده که نشه اعتماد کنی

اگر گفت تو به من اعتماد نداری بگو من همیشه به تو اعتماد داشتم ولی فراموش نکن اعتماد ساختنی هست یا این حرفا اعتماد بینمون از بین نبر 

شما مرد ایرانی رو نمی‌شناسی؟ازدواج هم کمی فردا هزار مدل تهمت بهت می‌زنهعشق ابدی رو می‌بینی یعنی اونا ...

افرین درسته .من گفتم بازم مشورت کنم با شما هرچقد منطقی حرف میزنم گوش نمیده میگه ربطی نداره همه مثل هم نیستن خودت داری منو سرد میگنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین درسته .من گفتم بازم مشورت کنم با شما هرچقد منطقی حرف میزنم گوش نمیده میگه ربطی نداره همه مثل ه ...

بگو اشکالی نداره قاطع بگو الان سرد بشی بهتره تا اینکه بعدا تو زندگی سرد بشی

یعنی نبوده که بگیر باشن؟من خدا منو ببخشه دوسه باری غیر مستقیم این کارو کردم باهاش وپشیمونم ولی اون ر ...

ببین واسه همینه دیگه که خدا گفته قبل ازدواج رابطه برقرار نکنید شما عشق اون آقا باعث شده ایراداتش نبینی الانم ادامه بدی یه روزی چشمت باز میشه که خیلی دیره اونوقت دیگه داغون میشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بگو اشکالی نداره قاطع بگو الان سرد بشی بهتره تا اینکه بعدا تو زندگی سرد بشی

اون گفت میرم .پس بهش میگم برو توک دنبال رابطه ای کلا از هر حرفش ده تا حرف س ک س میکشه وسط .بهشم میگی زود بهش برمیخوره قهر میکنه 

همه دلشون میخواد ولی شما وا نده چون وا بدی طرف میره میگه اگه با من اینجوری بوده با بقیه هم حتما بوده ...

اره والا .بهشم گفتم دوست دارم ولی نمیخوام سواستفاده بشه اونم گفت سواستفاده نیس .تو زنمی ازت انتظار دارم این کارو کنی در حقم