2777
2789
عنوان

خانوما لطفا خواهرانه راهنمایی کنید مخصوصا با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 70 پست
ببین واسه همینه دیگه که خدا گفته قبل ازدواج رابطه برقرار نکنید شما عشق اون آقا باعث شده ایراداتش نبی ...

خیلی استرس بهم میده واذیت میشم که مبادا ناراحت بشه .وقتی ترتبتط میگیرم از بس پا س ک س میکشه وسط وحرف دیگ نمیزنه

اره والا .بهشم گفتم دوست دارم ولی نمیخوام سواستفاده بشه اونم گفت سواستفاده نیس .تو زنمی ازت انتظار د ...

شوهر منم تو دوستی گفت گفتم نه الان نمیشه دیگه زور نکرد چون خودشم ترسو بود😂میگف بمونه بعدا وقتش همون موقعس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی استرس بهم میده واذیت میشم که مبادا ناراحت بشه .وقتی ترتبتط میگیرم از بس پا س ک س میکشه وسط وحرف ...

خب دیگه الان قشنگ داری اشتباه میکنه ببین پسره که باید ناز بکشه اونه که باید خودشو به اب و اتیش بزنه دختر نگاهش کنه وقتی به راحتی به دست بیای اون فکر میکنه پخ خاصیه برات کلاس میذاره بعد که استفاده اش کرد و روح و روانت نابود کرد بعدش میگه تو هرزه ای گمشو برو و تمام 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب دیگه الان قشنگ داری اشتباه میکنه ببین پسره که باید ناز بکشه اونه که باید خودشو به اب و اتیش بزنه ...

درسته .ولی دوسه باری چنی بوده .خدا منو ببخشه اونم چون دوسش داشتم ولی حال بدی  بهم دست میده مرسی از راهنماییت .قاطع بهش میگم .ولی میدونم میره نمیمونه دیگ

درسته .ولی دوسه باری چنی بوده .خدا منو ببخشه اونم چون دوسش داشتم ولی حال بدی بهم دست میده مرسی از ر ...

مطمئن باش به دلشم راه بیای دو روز دیگه سر یه بهانه دیگه ولت میکنه اینجور که این پسر نشون میده تو رو واسه ازدواج نمیخواد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میگ میخوام شناخت کامل بشه .باهم ک حرف زدیم گفت من میخوام مطمعن بشم سارا وگرنه میخوامت دوست دارم.پس ب ...

یعنی با رابطه مستقیم شناختش کامل میشه ؟نه اصلا این کارا نکن این آدم بگیر نیست 

شک نکن هرزه هست بهش بگو بیا خواسگاری و ازدواج  در بست مال خودتم تا ذات پلیدشو بشناسی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

شک نکن هرزه هست بهش بگو بیا خواسگاری و ازدواج در بست مال خودتم تا ذات پلیدشو بشناسی

منم همینو گفتم .گفتم تو همه جوره منو دیدی میگی که بهترینی پس بیا جلو. میگه باید مطمعن بشم من یهو تصمیم میگیرم. یعنی ی نفر نگفت ممکنه بگیر باشه همه گفتن بگیر نیس