2777
2789
عنوان

خانوما لطفا خواهرانه راهنمایی کنید مخصوصا با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کات شد کلا گفت اخرش برا رابطه هستی گفتم نه گفت اوکی منم اینطوری نیستم منم گفتم بسلامت.تموم

واقعا فکر میکردم ذره ای تلاش کنه بهش میگفتی برو تو خیابون هستند پولی پیدا کن تو که اینقدر لنگ هستی

واقعا فکر میکردم ذره ای تلاش کنه بهش میگفتی برو تو خیابون هستند پولی پیدا کن تو که اینقدر لنگ هستی

واقعا ی مشت ادم بیشرف هستن خیر شرشون تحصیل کرده اند وفقط دنبال بازی با دختران.

تو همین وضعیت ی خواستگار هم پیدا شده پسر خوبیه ولی من این اشغال ک دیدم .هرکسی ب دلم نمیشینه .نمیدونم چکار کنم.خیلی بده مرد انقد هول بیشعور باشه حالم بده،خیلی فکرم پیششه ولی بدرد زندگی نمیخوره

تو همین وضعیت ی خواستگار هم پیدا شده پسر خوبیه ولی من این اشغال ک دیدم .هرکسی ب دلم نمیشینه .نمیدونم ...

خودت رو کنترل کن به نور و فضل خدا وقتی در مقابل گناه ایستادی ایمان بیار. برو با خواستگار حرف بزن سبک سنگین کن به خودت فرصت بده بسنج توکل به خدا

مرسی عزیزم از صحبتات انشالا .خدا خودش کمکم کنه.توکل ب خدا

چند روزه فهمیدم تو سرم پلاک هست و مشکوک به ام اس حاصل سالها فشار روحی و عصبی که داشتم یک دختر دو سال و نیمه دارم اصلا حوصله سایت نداشتم میومدم که  باهات حرف بزنم. برام دعا کن خیلی محتاجم

چند روزه فهمیدم تو سرم پلاک هست و مشکوک به ام اس حاصل سالها فشار روحی و عصبی که داشتم یک دختر دو سال ...

عزیزم انشالا بحق این محرم وصفر خدا شفا بده .همه بیماران مخصوصا شما انشالا که رفع میش عزیزم حاجت روا بشی . بحق این لحظات. شماهم برای من دعا کن