2777
2789
عنوان

خانوما لطفا خواهرانه راهنمایی کنید مخصوصا با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 70 پست
هر حرفی میزنم میگه قضاوت میکنی اصلا نمیش باهاش حرف زد زود گارد میگیره وبعدم حرف زود میبره سمت مساعل ...

واقعا عمرتو با این هدر دادی زودتر خودتو نجات بده اولش سخته ولی بعد خودت میگی چقدر کار درستی کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چیا گفتی

گفتم تو با این حرکتت اتفاقا دای راطه رو سرد میکنی نه من. اشتباه گرفتی من اهل رابطه ودوستی نیستم دنبال زندگیم اگر فک میکنی چند صباحی میتونی با من خوش باشی بعد تعویضی راه بندازی نفر بعدی.من گذیته مناسبی برای شما نیستم.واگر فک میکنی با این رفتارات میخوای رابطه رو خراب کنی باید بهت بگم مسیر درستی داری میری همینو یکم دیگ ادامه بدی همه چی تمومه.من ادمی نیستم اجازه سواستفاده از خودم ب کسی بدم.اونم بهم گفت املی والان اینهمه ادم رابطه دارن یعنی سواستفاده شده ازشون.ربطی نداره.تو داری دستی دستی بازم یهت میگم لگد ب بختت میزنی دیگ خود دانی من ادم گرمیم وتوقع دارم نمیتونم خالی خالی ادامه بدم تو اینکارو انجام بدی منو بیشتر علاقه مند ب خودت میکنی.وانجام ندی سرد میشم وتو منو ازدست میدی.دیگ از اون موقع کات نکرده ولی براش شدم شما .میدونی منطقیم حرف میزنم تو کتش نمیره اصلا وهمش میگه ربطی نداره.زود قطع میکنه گوشیو .رودر روهم باشیم حرف عوض میکنه میگه مار دارم پاشو بریم

گفتم تو با این حرکتت اتفاقا دای راطه رو سرد میکنی نه من. اشتباه گرفتی من اهل رابطه ودوستی نیستم دنبا ...

اوه لگد به بخت خودت میزنی بابا اعتماد بسقف. خدایی اینو از کجا گیر آوردی

اوه لگد به بخت خودت میزنی بابا اعتماد بسقف. خدایی اینو از کجا گیر آوردی

حالا اگر بهت بگم چ موقعیت اجتماعی داره طرف هنگ میکنی واس همین اعتماد بنفس کاذب داره.کلا خیلی اعتماد بنفسش زیاده