2777
2789

به بهونه اینکه دلمون براتون تنگ شده مدام خونه اینو اون خودتونو شام و ناهار دعوت نکنید،کسی بخواد مهمونی بگیره خودش شمارتونو داره والا گرونیه شاید طرف توانایی پذیرایی نداشته باشه یعنی چی که سلام هستید شام بیایم خونتون؟!مگه رستورانه اووووف

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دفعه زنگ زدن بگو شام خوردیم

یا بگو عه داشتم شماره تو میگرفتم ببینم هستین بیایم خونه تون

یا

خــــــــیــــــــر نیستیم

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بعدشم خرمت نون نمک نگه نمیدارن لاشیا پشت سر مسخره وال بل میکننن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

وقتی کسی اینطوری میگه یعتی باهاتون راحته پس تو غذا هم شما راحت باشین یه ماکارونی دم کنید دور هم باشید 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چه آدمای پرروی. من تاحالا اینجوری خونه کسی نرفتم حتی خونه مامان بابامم مراعات میکنم

وااا خب نباید بگن شام میایم بگن میخوایم بیایم دیگه اون طرف می‌فهمه تعارف کنه شام بیاین

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

یه فامیل نزدیک شل مغز داریم از اقوام خودمه تا به حال خونشو اصلا ندیدم بعد ماهی یه بار خودشو شام خونه ما دعوت میکنه خیلیم بی عاره میگه دستپختتو دوس داریم خو به 💩م😐😐😐

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸