2777
2789
عنوان

لطفا خودتونو شام و ناهار خونه دیگران دعوت نکنید❗️❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیچوندمش ولی پرروییش حالمو بهم میزنه گفتم والا من خودم رو تخت میخوابم شوهرم شب بیاد یه لقمه غذا واسم ...

ببین هربار یعنی هربار زنگ زد بپیچون اصلا بلاکش کن جوابشو نده اومد جلودر برو حموم باز نکن نمیشه که اینجوری یه حرفه بیاد

ای نازم استارتر این مدل چحوری بستین مثل بازیگرا اینا خودت بستی یا اماده بیرون میفروشن اسمش چیه

نه عزیزم اماده نیست از همین شالای سادست بردم پشت سرم بعد پیچوندم اوردم بالا سرم دنباله هاشو راحته تو آپارت بزنی کلیپ آموزشیش هست واسه مسافرت و اینا که دیگه راحت باشی شالت نیفته🌸

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

حالا خوب بود مخارج گرون شد شمام یه بهونه افتاد دستتون ک کسی نیاد خونتون.عجب

ازقدیم گفتن رفت و آمد نه رفت بی آمد😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نه عزیزم اماده نیست از همین شالای سادست بردم پشت سرم بعد پیچوندم اوردم بالا سرم دنباله هاشو راحته تو ...

ممنون عزیزیم یعنی تو.گوگل بزنم طریقه بستن شال اینو بزنم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

اینارو نمیدونم ولی امیدوارم اون برق تو چشات همیشه روشن بمونن قشنگمم:)

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزیم یعنی تو.گوگل بزنم طریقه بستن شال اینو بزنم

اره همینو بزن کلیپاشو نگاه کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه فامیل نزدیک شل مغز داریم از اقوام خودمه تا به حال خونشو اصلا ندیدم بعد ماهی یه بار خودشو شام خونه ...

من باردارم سه هفته ی زایمانم مونده زنگ زد گفت میایم اونم کی زن دوست شوهرم 

منم خیلی بهم برخورد چون هیچوقت مارو دعوت نکردن بیش از ده دفعه هم اومدن خودشون 

دیگ این دفعه زنگ زد که می‌خوایم بیایم منم نگفتم بیاین 

انقد زنگ زد جواب ندادم شوهرش زنگ زده شوهرم که کجایین می‌خوایم بیایم 

اشاره کردم به شوهرم 

شوهرمم گفت مسافرتیم 

من خودم مثل پنگوئن راه میرم آنوقت توقع مهمون داری دارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

اره همینو بزن کلیپاشو نگاه کن

فدات مهربون انشالله زایمان راحتی داشته باشی اونم سز منم دعاکن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

من باردارم سه هفته ی زایمانم مونده زنگ زد گفت میایم اونم کی زن دوست شوهرم منم خیلی بهم برخورد چون هی ...

وای دمتگرم به خدا منم ویار دارم نصف هفته رو به شوهرم تخم مرغ و املت میدم این توقع داره واسش شام بپزم،خیلی نفهم و پرروان بعضیا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای دمتگرم به خدا منم ویار دارم نصف هفته رو به شوهرم تخم مرغ و املت میدم این توقع داره واسش شام بپزم ...

واقعا خونه زن باردار رفتم ظلمه‌ 

به خصوص دیگ تو ماه نهم اعصاب خورد کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40