2777
2789
عنوان

خانمه بهم گفت دیگه با شوهرم حرف نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 82 پست
وا تو محل کار همه با هم آشنا هستن و حرف میزننما یه زوج داشتیم هردو همکار بودن داشتن از هم طلاق میگرف ...

ما همسایه ایم من چطور چشم تو چشم بشم سلام نکنم مگه دور از جون گاوم😐

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐کی گفته

بعضی نیز می سایتیا از پشت کوه اومدن انگار

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
راست میگهمن خودم تجربه ندارم اما دوستم آدم ساده ای بود مجرد بود سرکار میرفت میگفت خیلی اذیت شدم

نه والا من مجرد بودم سرکار میرفتم 

میگفتم ، میخندیدم ، فاصلمم حفظ میکردم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
وا تو محل کار همه با هم آشنا هستن و حرف میزننما یه زوج داشتیم هردو همکار بودن داشتن از هم طلاق میگرف ...

صحبت کردن عادیه منم قبول دارم 

اما لزومی نداره وقتی همسرش بدش میاد باز هم به صحبت ادامه داد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

موافقماستارتر هیچ وقت نمیشع یه طرفه قضاوت کردممکن هم هست آقاهه مقصر باشه ازش فاصله بگیر در کلدر کل ت ...

عزیزم ما همسایه ایم

منم فقط سلام میکنم وقتی چشم تو چشم میشیم همین

صحبت کردن عادیه منم قبول دارم اما لزومی نداره وقتی همسرش بدش میاد باز هم به صحبت ادامه داد

دیگه مسائل بیرونی ربطی نداره 

اگه همسر اون اقا بدش میاد ، خود اون آقا با مسی حرف نزنه 

نمیشه کلی ادم رو تهدید کرد که با شوهر من حرف نزن 

چه عن خاصیه حالا مگه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
صحبت کردن عادیه منم قبول دارم اما لزومی نداره وقتی همسرش بدش میاد باز هم به صحبت ادامه داد

من فقط سلام می‌کنم وقتی چشم تو چشم میشیم همین