2777
2789
عنوان

خانمه بهم گفت دیگه با شوهرم حرف نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 82 پست
اون همسرشو میشناسه میدونه تو رفتارت بی منظور باشه رفتار شوهر اون بی منظور نیست حق داری از خودت دفاع ...

من تازه فهمیدم که زنش مشکل داره چون بهم گفتن

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مواظب اون آقا باش معذرت خواست بعد درد و دل در مورد دلیل طلاق و.تنهاییو..

فقط معذرت خواهی کرد 

چقدر بد فکر میکنید

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
من تازه فهمیدم که زنش مشکل داره چون بهم گفتن

توهم ساده باور کردی زنه مشکل داره چون مرده بهت گفته

اصلا لازم نبود اشک بریزی و دهن ب دهن بیای

با مرده هم لازم نبود صحبت کنی

اگر میخوای تو جامعه کار کنی باید گرگ باشی نه بره

فقط معذرت خواهی کرد چقدر بد فکر میکنید

عزیزم حتما یه چیزی میدونیم میگیم 

آروم اروم میاد 

چون حساس شده و یک سری حرف شده راحت تر میاد ب بهانه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بهتر بود بحث را کش نمی‌دادید می‌گفتید عذرخواهی میکنم که باعث سوء تفاهم شدم و می‌رفتید داخل 

بلآخره اون خانم همسرشون را بهتر از شما می‌شناختند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
توهم ساده باور کردی زنه مشکل داره چون مرده بهت گفتهاصلا لازم نبود اشک بریزی و دهن ب دهن بیایبا مرده ...

لازم بود بگم بهش چون کار زنش بد بود

یه محله می‌دونن خانمش چطور آدمیه دیگه

مقاومت نکن خب حرف نزن

وا تو محل کار همه با هم آشنا هستن و حرف میزنن

ما یه زوج داشتیم 

هردو همکار بودن داشتن از هم طلاق میگرفتن 

ولی ما همچنان شوخی و خنده رو با اقا و هم خانم داشتیم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
توهم ساده باور کردی زنه مشکل داره چون مرده بهت گفتهاصلا لازم نبود اشک بریزی و دهن ب دهن بیایبا مرده ...

موافقم

استارتر 

هیچ وقت نمیشع یه طرفه قضاوت کرد

ممکن هم هست آقاهه مقصر باشه 

ازش فاصله بگیر در کل

در کل تا میتونی از همه آقایون فاصله بگیر  در جامعه

در این مواقع