2777
2789
عنوان

خانمه بهم گفت دیگه با شوهرم حرف نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 82 پست
در این حد مهم نیست و کار درست همینهمنظور اینه که اجازه نده کسی به بهونه کار و صحبت روزمره زیا بهت ن ...

اصلا مرده از این آدما نیست که بخواد نزدیک بشه من دو ماهه اینجام

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
دیگه مسائل بیرونی ربطی نداره اگه همسر اون اقا بدش میاد ، خود اون آقا با مسی حرف نزنه نمیشه کلی ادم ر ...

عزیزم لطفا از همچین موضوعی دفاع نکن چون واقعا کار قابل دفاعی نیست

استارتر تو این جریان تاجایی که گفته هدف و قصد خاصی نداشته و بحث من ایشون نیست 

اما خیلی اوقات توی دانشگاه محل کار بین اقوام و …یه زن و مرد به هم نزدیک میشن که ممکنه برای همسرشون خوشایند نباشه 

و وقتی میگن با همسر من صحبت نکن ادم باید بپذیره 

به قول شما چیز خاصی هم نیست طرف که ادم اصرار به ادامه ارتباط داشته باشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت اینه که هرچقدر دخترا ناز و عشوه بیان مردی که شل تنبون نباشه خیانت نمیکنه انقدر هم نزن تو سر ه ...

همیشه دز خیانت دو طرف به اندازه مقصرند مسلم

و وقتی آدم نمیشناسه بهتره اون طرف قضیه رو در نطر گرفت  شاید خانم از شوهرش چیزی دیده شاید سابقه خیانت داره و واسه همین میترسه

البته میشه هم خانمه شکاک باشه

هردو امکان داره

ببخشید زنه یکم سه می زده

۱۸ با ۴۰ اخه

کله زنش تاب داشته

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

چی بگممیگم که من شخصا تجربه ندارمگاهی وقتا محیط،های کاری جالب نیستن

عزیزم ادما میتونن هم بخندن و شوخی کنن و حرف بزنن هم فاصله خودشونو حفظ کنن و اگه میبینن نمیشه باید بیان بیرون

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
عزیزم لطفا از همچین موضوعی دفاع نکن چون واقعا کار قابل دفاعی نیستاستارتر تو این جریان تاجایی که گفته ...

از پشت کوه اومدی شما؟

میگم به من داشت تهمت میزد چون هیچی نیست و قرارم نیست که باشه

بعضی روزا اگهچشمم به چشمش بخوره سلام میدم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
واقعیت اینه که هرچقدر دخترا ناز و عشوه بیان مردی که شل تنبون نباشه خیانت نمیکنه انقدر هم نزن تو سر ه ...

چرا وقتی استارتر میگه زنه مشکل داره نمیگی نزن تو سر هم جنست؟؟؟؟؟

حتما زنه چیزی دیده تذکر داده.

از پشت کوه اومدی شما؟میگم به من داشت تهمت میزد چون هیچی نیست و قرارم نیست که باشهبعضی روزا اگهچشمم ب ...

شما که از پشت کوه نیومدی کامنت منو خوندی که گفتم منظور من تو نیستی؟!

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

طبق بالای مغازه شوهرش زندگی می‌کنه ما رو از اونجا دیده

اگ دیده پس یکی دو بار نبوده در حد یکی دو دقیقه هم نبوده. وگرنه حساس نمیشد

شایدم همسرش سابقه خیانت داشته فکر کرده با هم هستین

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم لطفا از همچین موضوعی دفاع نکن چون واقعا کار قابل دفاعی نیستاستارتر تو این جریان تاجایی که گفته ...

چون برای من عجیبه این موضوع

چرا چون نه تنها من بلکه مادرمم تو محل کارش با همکارای آقا شوخی میکرد و خنده میکرد ، حرف میزد و .... 

الان هم من با همکارا یا مشتری ها میگم میخندم حرف میزنم 

اینکه یه نفر بیاد بگه با شوهر بگو بخند نکن مطمئنا جووووری سلیطه بازی درمیارم که اون زن تاحالا به عمرش ندیده باشه 

چرا وقتی استارتر میگه زنه مشکل داره نمیگی نزن تو سر هم جنست؟؟؟؟؟حتما زنه چیزی دیده تذکر داده.

چون اون زن هم داره میزنه تو سر همجنسش 

استارتر هم از آقا دفاعی نکرد

اگ دیده پس یکی دو بار نبوده در حد یکی دو دقیقه هم نبوده. وگرنه حساس نمیشدشایدم همسرش سابقه خیانت داش ...

چی میگی به دفعه بود کلا من گفتم آنقدر فروختم فقط اونم گفت بازار خرابه این روزا من روزای قبل فلان قدر دخل می‌گرفتم الان خیلی کم شده