2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم بیارم

237 بازدید | 37 پست

سلام

من یک پسر ۱۷ ماهه دارم. ۸ ساله ازدواج کردم. و ۳۵ سالمه. خونه مناسب و ماشین مناسب داریم. بدهی آنچنانی نداریم. ولی برنامه ریزی مالی برای آیندمون زیاد داریم. شاغلم. اداره دولتی قراردادی هستم همسرم رسمیه. تا دو سال پیش خیلی حقوق معمولی داشتیم پایه حقوق. ولی ادامه تحصیل دادیم و اعمال مدرک شدیم و حکممون عوض شد و همسرم به تازگی مدیر یه بخش شده . 

شما جای من باشید به بچه دوم فکر میکنید. البته الان نه. شاید حدود یکسال تا یکسال و نیم بعد اقدام کنم. شغلمم اگه مرخصی بدون حقوق بگیرم مهم نیست چون به نظرم درآمدش برامون مناسبه البته سرعت پیشرفتمون کم میشه.  به نظرتون ارزششو داره بیارم یا بعد اینهمه زحمتم حیفه ثمرشو نبینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میاوردم

ولی با فاصله سنی کم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چی نه. لطفا توضیح بدید. یعنی بچه نه. و پیرفت در شغل و برنامه هام آره؟

پیشرفت کنید که بچتون تو رفاه بهتری بزرگ شه تمرکزتونو بزارید رو آینده اون بچه فعلا بچتون یکم بزرگتر شد ۳ یا ۴ ساله شد بعد اقدام کنید با توجه به اینکه دست تنهایید بچه شیر به شیر بزرگ کردنش سخت میشه 

من اره

دوتا بچه بنظرم خوبه 

با وجود اینکه خودم تک فرزند بودم و راضیم ولی ترجیح خودم اینه اگه تمام شرایط فراهم بود دوتا بیارم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵