2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی نه. لطفا توضیح بدید. یعنی بچه نه. و پیرفت در شغل و برنامه هام آره؟

حتمن بیار حتمن من دخترم ۷ سالشه تنهاست کاش زودتر اوده بودم هی گذاشتم بعد ک هم فاصله افتاد هم از نظر مالی رفتبم تو مذیقه ..شما ازالان اقدام کن ..بنده خداجاریم داره برا بچه دوم اقدام میکنه اما هنوز باردارنشده ۳۷ سالشه

دلیلشم بگید لطفا

اینجا هرکسی براساس زندگی خودش نظر میده

شما ماشالا عاقل و بالغ هستید 

شرایط زندگی خودتونو میدونید

یکی پنج تا میتونه بیاره یکی کلا دوست نداره بچه دار بشه 

اگه هم از نظر مالی هم حوصله داشتن مشکلی نداری و‌خودتم دوست داری چرا نیاری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من خودم ب شخصه موافق تک فرزندی ام.همین یدونه رو بزرگ کن بعدش تفریحات دیگه مسافرت عشق و حال خوشگذرون ...

از طرفی دوست دارم دو تا داشته باشم. از طرفی تنهایی واقعا سختمه. و اینکه برای جایگاه شغلیم خیلی زحمت کشیدم. تصمیم گیری خیلی سخته

اگه بیارم قبل ۴۰ میارم مثلا دو سال دیگه

اوهوم فکر خوبیه بچتم از ابو گل درمیاد تا اون موقع

تازه اگر یه وقت احساس کردی دلت میخواد برگردی سرکار و سرعت پیشرفتی که گفتی هم برات مهم بود میتونی اگر امکان داره شغلت نیمه وفت بری و دور کاری کنی یا حتی پرستار بگیری واسه کوچولوهات

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
چون ک بچت میگی ۱۷ ماهشه و وقتی بچه دوم بیاد دیگه عملا خودتو همسرت وقتتون برایباهم بودن کم میشه چون ش ...

عزیزم همونجا نوشتم که اگه بخوام اقدام کنم یکسال یا یکسال و نیم بعد. ولی تنهایی واقعا سختمه‌ نمیدونم شاید پرستار بگیرم

میخوام حداقل ۴ سالش بشه پسرم. چون تنهایی واقعا سخته

۴سال زیاده

من پسرمو از شیر و پوشک ک گرفتم اقدام کردم الان باهم بازی میکنن به درد هم میخورن. خیلی راضی ام

بچه تک فرزند هرچقدرم تو رفاه باشه باز احساس خلا میکنه چون هیچکس حس خواهر و برادرو به آدم نمیده

خودتم یه گوشه ذهنت همیشه یه خوره داری که بخاطر درست یا غلط بودن کارت همیشه درگیری

من معتقدم هرچقدرم از نظر مالی اوکی باشی، تامین تمام نیازهای مادی بچه ها کار اشتباهیه

پس با این دیدگاه که یدونه باشه و تامین مالی بیشتر باشه کاملا مخالفم

بچه با بچه خوشه، چه بهتر که اون همبازی از خون خودش و دائم پیشش باشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اینجا هرکسی براساس زندگی خودش نظر میدهشما ماشالا عاقل و بالغ هستید شرایط زندگی خودتونو میدونیدیکی پن ...

از نظر مالی نمیگم زندگی لاکچری. ولی در رفاه هستیم. از نطر حوصله خوبم. ولی خب تنهام. حتی روز زایمانم تنها باید برم و بیام. یعنی کسی نیست حتی یک شب کنارم باشه. و اینکه جایگاه شغلیم درسته خیلی بالا نیست ولی خیلی براش زحمت کشیدم

اوهوم فکر خوبیه بچتم از ابو گل درمیاد تا اون موقعتازه اگر یه وقت احساس کردی دلت میخواد برگردی سرکار ...

شغلم تایمش دولتیه. کلا تا ۲ بعد از ظهره که من چون بچه شیرخوار دارم میشه تا ۱. مهد پرسنل هم داره

۴سال زیادهمن پسرمو از شیر و پوشک ک گرفتم اقدام کردم الان باهم بازی میکنن به درد هم میخورن. خیلی راضی ...

شما کمک هم داشتی؟ آخه من کسی ندارم حتی روز زایمانم تنها رفتم و برگشتم خونه. حتی یک شب هم کسی کنارم نبود. کسی یکبار برام ویارونه نپخت. کسی برام حتی یه کاچی نپخت. اینا دودلم میکنه. تنهایی خیلی سخت گذشت. سزارین هم بودم

شما کمک هم داشتی؟ آخه من کسی ندارم حتی روز زایمانم تنها رفتم و برگشتم خونه. حتی یک شب هم کسی کنارم ن ...

من تا ۱۰ روز کمکی داشتم

دلایلت موجه نیست چون سختیش موقتیه، دائمی نیست

۱۰ روز اولو پرستار بگیر، بعد از اونم اگه توانایی مالی داشتی بازم کمکی بگیر

این چیزا به یک عمر حسرت بی خواهر و برادر شدن بچه ات نمیرزه 

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

هر کس شرایط زندگی خودش رو بهتر میدونه و نمیشه جای کسی تصمیم گرفت بنظرم خودتون باید تصمیم بگیرید.

ولی بعنوان یه دوست واسه بچه دوم فقط بحث مالی مطرح نیست درسته خیییلی مهمه ولی کشش روانی و جسمی مادر مهمتره بچه شما هنوز خیلی کوچیکه چالش اصلی تربیت بچه ها موقع مدرسه رفتنشونه وبا توجه به سنتون ۷ یا ۸ سال دیگه میتونید شرایط رو هندل کنید و اینکه اختلاف سنی با بچه دوم هم مطرحه وقتی اون ۲۰ سالشه و شور و شوق جوونی داره پدر و مادر مثلا ۶۰ ساله چقدر میتونه این بچه رو درک کنه،با شرایط شما حیف اینهمه زحمت که واسه تحصیل و کارتون کشیدین نیست که حالا بذارین کنار.من جای شما بودم فعلا به آینده همون یه بچه فکر میکردم

بازم میگم به عنوان یه نظر دوستانه اس و شما خودتون حتما جایگاه بهتری نسبت به تصمیمات زندگیتون دارید