2777
2789
عنوان

بچه های شمام انقدر کولی بازی در میارن 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 43 پست

این خوبه تو خونه اینجوریه 

رفته بودیم ازمایش بگیرن از دخترم یه کولی بازی درآورد اونجا یک کولی بازی در آورد اونجا بیا و ببین 🤣 یک زبونی میرخت برای پدرش   میدید اون جواب نمیده می اومد سراغ من  به جای اینکه ما راضیش کنیم اون مارو راضی میکرد ۷ سالش هم نشده بود🤣🤣

طفلی نگرانه که اتفاقی براش بیوفته بر اثر اون زخم ، آگاهش کن بگو یه خراشیدگی ساده و سطحی هست و بعد از ...

بله واقعا انگار نگران بود اولش براش هم من هم پدرش توضیح دادیم که یه خراشه بعد جالب اینجاست ما چون گربه داریم گاها حین بازی باهاش از این خراشا رو دستش میوفته اصلا اینجوری نمیکنه کلیم صحبت کردم راجب اینکه یادش میاد دیروز چجوری افتاده ؟گفت اره یادمه درد گرفت پام ولی بازی میکردیم یادم رفت اللن یادم اومده درد داره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا ذوق کردم منم میخوام😍

انشالله یه دونه همینجوری نیم وجبی و وزه خدا بهت بده 😍😂🥹

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ایخدا چشام قلبی شد😍😂چه بانمکه میخواد خودشو برا باباش لوس کنه دیگه 😂

😍🥹😂 

کارشم جواب میده واقعا باباش هی بوس میکنه پاشو باز دوباره میاد 

😍🥹😂 کارشم جواب میده واقعا باباش هی بوس میکنه پاشو باز دوباره میاد

اصلا نازنینا تو ذوقش

من هنوزم با بابام همینجوریم😂

کلی باهاش صمیمیم حتما بعدا اونم با باباش کلی صمیمی میشه

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

این خوبه تو خونه اینجوریه رفته بودیم ازمایش بگیرن از دخترم یه کولی بازی درآورد اونجا یک کولی بازی در ...

ببین این بچه از نوزادی با گربه بزرگ شده همیشه رو دستش به خاطر بازی جای چنگ ملایم هست اصلا اینجوری نمیکنه میاد میده باباش بوس میکنه و میره الان چون به گفته خودش دیروز دردش گرفته ولی وسط بازی بوده و یادش نبوده الان یادش اومده خیلی دلش پره😂😂😂😂

دختر من اگر بیکار باشه آره. دهن همه رو سرویس می‌کنه با یک زخم سر سوزن.

ولی وقتی تو جمع و شلوغی و بازی هست از ارتفاع دو متری هم بیفته همه حاش کبود بشه پا میشه می دوه و میره. تمام تنش کبوده یک بازم چیزی نگفته🤣🤣

اصلا نازنینا تو ذوقشمن هنوزم با بابام همینجوریم😂کلی باهاش صمیمیم حتما بعدا اونم با باباش کلی صمیمی ...

نه بابا ما وایمیستیم پرنسس خانوم خودشون و تا جایی که میشه لوس کنن🥹😂😍

خدا پدرتون و حفظ کنه براتون عزیزم❤️

پسر منم پشت جوراب پاس نکرده بود پشت پاش به کم قرمز شده بود سه تا چسب زخم زده بود روش پتو کشیده روش ت ...

الهی بمیرممم😂😂🥹😍😍قند 

بله واقعا انگار نگران بود اولش براش هم من هم پدرش توضیح دادیم که یه خراشه بعد جالب اینجاست ما چون گر ...

خب دیگه اون بچه که نمیدونه همه آسیب ها جزیی هستن ، اول ببین این خراشی که رو پاش افتاده براچیه و توسط چه چیزی بوده بعد بهش بگو مثلا این زخم هم مثه وقتی که با پیشی بازی می‌کنی زخم میشه بعدش خوب میشه اولاش یه کوچولو درد داره بعدش زود زود خوب میشه 😊(بچه ها معصوم ترین موجودات روی زمین هستن که ما باید ازشون مراقبت کنیم )

دختر من اگر بیکار باشه آره. دهن همه رو سرویس می‌کنه با یک زخم سر سوزن. ولی وقتی تو جمع و شلوغی و باز ...

این وزه خانومم بهش میگم چرا وقتی درد میکنه از دیروز ساکتی عزیزم میگه دیروز خیلی درد گرفت بازی میکردیم یادم رفت الان که دیدمش دردش برگشت🙂😂

خب دیگه اون بچه که نمیدونه همه آسیب ها جزیی هستن ، اول ببین این خراشی که رو پاش افتاده براچیه و توسط ...

بله حتما بازم باهاش صحبت میکنم انگار این چند روز پدرش سرش شلوغ بوده و توجهی که روزمره میکرده بهش کمرنگ شده الان ترجیح میده به جای توضیح توسط پدرش لوس لوسی بشه 🥲😅