2777
2789

بچه ها همش بهم فحش ناموسی میده

من عقدم شرعی و قانونی شوهر دارم

هر وقت از هرچیزی اعصابش خورد میشه

راجبع هر مسله ایی میگه اونجای شوهر ندیدی

آویزان اونجای شوهرتی اسمشم میاره

میگ یه روز نبینی باید بری تيمارستان

اونقد بهم توهین میکنه در حالی ک ۲۶ سالمه تازه

ی سال عقد کردم اگ دنبال این چیزا بودم

زودتر ازدواج میکردم

هر روز میگه برو ازدواج کنید برید 

شوهر ندیدی برو اونجا اتاق خالی هر روز هست 

دعا میکنم زودتر مستقل شی و بری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوریه😑

انقدر از زنایی که دهنشون چفت و بست داره نفرت دارم که حد نداره🙄

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نامادریته ؟؟؟؟ 🙁🙁🙁🤕🤕

نامادری جرات نداره اینجور بگه چون اگه چپ‌نگاه کنه بچه صد تا صاحب پیدا میکنه و زنه رو شوتش میکنن تو کوچه فقط یه مادری که پشتت به بچه هاش گرمه میتونه اینجور رفتار کنه

بعد ازدواج ارتباطتو کم کن 

...چنین مادری حرمت نداره باید جلوش وایسی

اگر پدر داری حرفاشو بهش بگو تا جمعش کنه 

بگو اتفاقا تو آویرون بودی که چندتا بچه  آوردی 

تو زودتر شوهر کردی از بس وضعت خراب بوده برا اینکه آبرو پدرت نره 

زود دادت رفتی 

بگو برام تعریف کردن چیکاره بودی ...

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دعا میکنم زودتر مستقل شی و بری

مرسی شرط ازدواج این بود یه خونه ی ماشین بخره واسم

میگ تا نخره ب اسمت حق نداری ازدواج کنی

از ی طرف گرونی از ی طرف هر وقت میاد خونمون دو ساعت میرم پیشش درم بازه کاملا 

بازم میام بیرون از اتاق میگ حسرت تموم شد

حسرت این چیز