2777
2789

چقدر ضرر کردیم☹

تابستون ۱۴۰۱ طلا رو گرمی ۱۳۰۰ فروختیم یه آپارتمان ۱ میلیاردی واسه سرمایه گذاری خریدیم طلا الان ۸۷۰۰ شده و خونه ی ما بزور  ۲۵۰۰ شده 🤐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت اینجوری حساب نکن که حسرت بخوری .... 

تو این چند سال که خونه داشتی چقدر حاله دلت خوبتر بوده؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

هیچ وقت اینجوری حساب نکن که حسرت بخوری .... تو این چند سال که خونه داشتی چقدر حاله دلت خوبتر بوده؟

هیچی همش با افزایش قیمت طلا حرص خوردم 

خونه هم دو سال دست مستاجر بود با اونم درگیر بودیم 

داشتیم واسه سرمایه گذاری

کاش قبلش مشورت میکردین با یه مشاور اقتصادی 

خونه خیلی ساله توی رکوده

و خرید ملک خیلی کم توصیه میشه برای سرمایه‌گذاری  مگر اینکه موقعیت خوبی باشه مثلا ملک تجاری توی موقعیت عالی و...  یا توی شمال و اجاره دادن به مسافر و حالا موارد دیگه ..

.

دیگه کاری شده غصه نخور بالاخره ملک هم از رکود درمیاد 

به این فکر کن اون خونه میشه واسه بچه ات

بابای من خونه بزرگش رو فروخت تو یکی از محله های خوب  تهران گفت ول کن همینطوری قیمتش ثابت مونده مستاجر هم چقدر میخاد بده اجاره گ۴تم نفروش خب روش نره میخاست مثلا گرون بشه بفروشه خرید فروش کنه گفت نمیخاد با مامانم شریکی خریده بودن مامانمم گفته بود مستاجر چیزی نمیده بزارم بانک بهتر سود میگیرم حرفمو گوش نکردن چندسال پیش فروختن ۶ ماه بعد خونه گرون شد 

یا مامان بابام کلی سفر خارجی میرفتن کلی دلار داشتن نمیدونم بابام انگار سنگینی میکرد روش هی میگفت چیه تو خونه نگه داشتم برم چنج کنم بزارم بانک فروخت دلار رفت بالا کلا بابام همیشه همینه 

خدایا پناهم باش
کاش قبلش مشورت میکردین با یه مشاور اقتصادی خونه خیلی ساله توی رکودهو خرید ملک خیلی کم توصیه میشه برا ...

خدا نکنه از رکود دربیاد اینهمه مستاجر تو فکر خرید خونه ان با وام اگه دربیاد چکار کنن یا اجاره ها چندبرابر میشه من خودم صابخونه ام اما واقعا مستاجری سخته طرف هرچی درمیاره باید بده اجاره 

خدایا پناهم باش