2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم از دست مامانم کاش ازدواج کنم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 67 پست
بعد ازدواج ارتباطتو کم کن ...چنین مادری حرمت نداره باید جلوش وایسیاگر پدر داری حرفاشو بهش بگو تا جمع ...

خودش س تا شوهر کرده اولین ازدواجش ۱۳ سالش بود بعد ۱۷ سال بعدم ۲۰ سال هر ۳ تاشو زیر ۲۰ سالگی کرد

من ۲۵ سالم بود ازدواج کردم ب من میگ ندیدی

اونقد فش های ناموسی بهم میده

احساس میکنم واقعا گناه دارم میکنم

بابامم از اون خرابتره بخاطر اینک باهاش شب بمونه

هرچی بشه میگه حق با مامانت

مارو بکشه هم بازم میگ حق با مامانت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشتش ب بچهاش گرمه؟من ک هیچ وقت مادرمونمیبخشم خیلی عقده هاشوسرم خالی کردیه ادم افسرده ام ک خونواده شو ...

ن پشتش ب بابام گرمه

مامانم بابامو میزنه ولی هیچی نمیگه میگه حق با توعع

بعد میگن بابا پشت دختره 

بابام کلا مامانمو میپرسته

خیلی بدی درحقم کرده خیلی😔اجیم ی بارمیگه نوزادبودی باباازدراومدتوبالگدپرتت کرده تودیواریه بارهم میخا ...

وااای خدا بهت صبر بده

چجوری باهاش کنار میای

انشالله یه بخت خوب نصیبت بشه

یه همسر مهربون که همه این روزا

رو یادت بره عزیزدلم🌼🌼❤️❤️

واقعا متاسفم برات عزیزمهمیشه میگنهمه می زان (زایمان میکنن )ولی همه مادر نمیشنانشاالله خدا خوشبخت تری ...

خیلی ناراحتم خیلی

ینی واقعا از چشمم افتاد سر صبونه ی امروز بهم گفت

چرا نمیری از اینجا

چقد یاید تو و شوهر چندشتو تحمل کنم

جلو من اینو میگه جلو شوهرم هر روز میزنگه بهش میگه بیا اینجا ی آدم خیلی دو روییه

ن پشتش ب بابام گرمهمامانم بابامو میزنه ولی هیچی نمیگه میگه حق با توععبعد میگن بابا پشت دختره بابام ک ...

خداشانس بده همون عین خیالش نیس بزاریه چیزی بگم بت ازحالامث مادرشوهرباهات رفتارمیکنه مث هوحواست ب زندگیت باشه

بگومامان خودت میخاری چرابه من میگی نکنه اینطوری ار ضامیشی نکبت

ب من میگ قیافه ات شبیه گوهه شوهرتم گوهه

اینقد پیش هم بشینید انگار تو دسشویی هستید

بخدا ی چیزایی میگ میگم خدا یا من بمیرم یا مادرم

خودش با بابام 

هر ۲۴ ساعت تو اتاق صداشون میاد تو اتاقم

ب من میگ ندیدی 

ب من میگ قیافه ات شبیه گوهه شوهرتم گوههاینقد پیش هم بشینید انگار تو دسشویی هستیدبخدا ی چیزایی میگ می ...

وای اسی توروخدااین بی حیاروبایدمث خودش بی حیاباشی بگومامان میگم ی فیلم ازخودت بگیرپخش کن انقدعاشق اینچزای

مادرم هفتاد سالشه خواهر 45ساله مجرد تو خونه دارم طفلک صداش درنمیاد مادرم هی راه میره میگه فلان مرد ا ...

😂😂😂😂بگومادراون موقع ک جون بایدبایدبفکرسینع هات بودی نه الان ک دیگ زوارت دررفته😂😂😂