2777
2789
عنوان

به شدت عصبی شدم تحمل بچه هامو ندارم

372 بازدید | 27 پست

نمیدونم چم شده. خیلی حالم بده میخوام فرار کنم از دست بچه ها . خیلی دوستشون دارم ولی بزرگه که ۵ سالشه خیلی رو مخم میره یه بند بهم گیر میده و اذیت میکنه منم نمیتونم ببرمش بیرون. بیرون هم میبرم تا میایم خونه بهم میریزه . نگهداری از سه تا بچه خیلی بده . همش صدای گریه بچه استرس نگرانی . قرصی چیزی پیشنهاد دارین بخورم؟ شیر هم میدم آخه . ۵ ساله شبا خواب ندارم از این اتاق به اون اتاق . سه تا بچه شیر  به شیر . شوهرم همش میگه لاغر کن . کوچیکه تازه یک سالش شده . چقدر آخه مسئولیت دارم دیوونه میشم خوش به حال مردا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور از همچین مرد بی ادب و بی فکری که هم همکاری نمیکنه هم غر میزنه و قدر ندونه بچه اوردی؟سریع برید پیش روان شناس تا هم اونو مشاوره بده که کمک کنه تو خونه داری و بچه داری هم اگاهش کنه که به مرور هیکلتون باید درستشه نه یهویی هم یه قرص بده بهت که بتونی این همسرو تحمل کنی

خدا به دادت برسه

۳تا پشت سرهم واقعا سخته حق داری

اطرافیان من دوتا پشت سرهم دارن از زندگی بریدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس