2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به سختي و با كلي ضمانت ويزا ميگيرن

بعدم شما واقعا چند نفر رو ميشناسي كه دائم برن اروپا؟

پاسپورت قوي به پاسي ميگن كه خيلي جاها ويزا لازم نداشته باشي، هرچند ما ايرانيا كلا رو پيشونيمون نوشته شده و حتي با پاس اروپايي هم مثلا ديگه آمريكا نميتونيم بريم

پاسپورت با ویزا فرق داره 

خیلی از کشور فقط با پاس میرن کشورای دیگه 

ولی بعضی از کشورا،یکیش مثل ایران خودمون علاوه بر پاس باید ویزای اون کشورم بگیرن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
به سختي و با كلي ضمانت ويزا ميگيرنبعدم شما واقعا چند نفر رو ميشناسي كه دائم برن اروپا؟پاسپورت قوي به ...

همش میبینم اونایی کع فالوم میکنن از سفرای خارجشون گذاشتن

به سختي و با كلي ضمانت ويزا ميگيرنبعدم شما واقعا چند نفر رو ميشناسي كه دائم برن اروپا؟پاسپورت قوي به ...

یعنی اگه ازدواج کنم شوهرم پاسپورت المان داشته باشه نمیتونم برم امریک

وقتی پاسپورت یک کشور ضعیفه یعنی برای رفتن به اکثر کشورها ویزا می خواد

پاسپورت کشور های قوی تر اجازه سفر دیگر کشورها رو بدون ویزا فراهم می کنن

ایرانی بخواد توریستی بره اروپا یا کره، کلی دنگ و فنگ و هزینه داره

همینجور راحت نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
با تور نمیشه رفت؟

ببين من با نور رفتم

هر چي توي بانك داشتم رو چك كردم دادم دستم آژانس بعنوان ضمانت

هزينه خود تور كه بماند

اصلا كار هر كسي نيست

منتهي من يه زن و شوهري رو ميشناسم كه فقط با اونايي كه اقامت دارن دوستن و دائم بهشون رو ميندازن  بهشون دعوتنامه بدن و در نهايت وقاحت ميرن خونه اونها و يا حتي آشناي اونا مي مونن و همينطوري تمام دنيا رو جز آمريكا كه ما ايرانيا رو راه نميده گشتن

اصلا تعريف كنم چه كارايي ميكنن براي همين كه عكس بزارم پز بدن شاخ درمياري