2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم درسته یا غلط

72 بازدید | 7 پست

مامانا یه سوال دارم . من یه بچه شش ماهه دارم که نود درصد شیرخشک میخوره . جدیدا قرص سرترالین برای اضطراب مصرف میکنم که دکتر گفت تو شیردهی مشکلی نداره ولی همش دو دلم . میگم اش نخوره دهن سوخته بشم . هم شیر خاصی ندارم که این طفل معصوم بخوره هم میگم نکنه با این یه مقدار قرص اثر بد بزاره در آینده براش . تجربه ای از مصرف این قرص‌ها و شیردهی دارید ؟ دارم فکر میکنم دیگه شیرندم که خشک بشه. ولی بچه به همون مقدار کم شیر هم علاقه داره . واقعا سردرگمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همانطور که قرصی رو تو شربتی بریزیم و میخوریم در ما اثر میکنه تو بچه خودت اثر میکنه الان تو این دوره زمونه طرف مدرک دکتری گرفته باشه که نباید بگیم سواد درستی داره خیلی‌ها از تنبلها دکتر شدند اونم با پارتی و پدر بیمار رو دراوردند

این داروها رو بچه قد درصد اثر میزاره یا دارو رو نخور یا بهش شیرخشک بده و دارو میخوری شیرت رو بهش نده ...

خودمم همین فکر رو میکنم . میگم وقتی یه استا ساده می‌ره تو شیر . این نره . پس دیگه نمیدم . 

همانطور که قرصی رو تو شربتی بریزیم و میخوریم در ما اثر میکنه تو بچه خودت اثر میکنه الان تو این دوره ...

چی بگم . مثلا سن و سال دار هم هست . از این‌جوونا نیست . ولی به علم اعتماد صد در صد نمیشه داشت فردا میان میگن خیلی عوارض داده منسوخ میکنن دیگه کی به فکر بچه منه . پس قطعش میکنم