2777
2789
عنوان

من برای خدا قامت میبندم

113 بازدید | 13 پست

در شبانه روز، سر وقت، قامت میبندم برای نماز. قیافم ب هیچ عنوان ب نماز خونا نمیخوره و جای تعجب داره برای همه، اما من سالهاست برای دل خودم انجامش میدم. من با موهای رنگ شده، من با ناخن کاشت، نمازمو اول وقت میخونم، بنظر خیلیا قبول نیست ولی چیزی ته دلم نجوا میکنه قبول. 

من خدا رو تو تاریک‌ترین لحظه های زندگیم دیدم، لحظه هایی ک ب مو رسید ولی پاره نشد 

حالا که برای خداست

کاشت ناخنتو بردار

چون هر چیزی به اندازه سر سوزن که مانع آب رسیدن به اعضای وضو بشه،وصو رو باطل میکنه

ضمن اینکه اگه غسلی هم گردنت باشه،نمازت درست نیست🌷

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیزی قاعده ای دارد این نماز برای خودته نه خدا چون قاعده ای که خدا خواسته رعایت نمیکنی به احترام خالقت آنطور که آن خواسته عبادتش کن 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
حالا که برای خداستکاشت ناخنتو بردارچون هر چیزی به اندازه سر سوزن که مانع آب رسیدن به اعضای وضو بشه،و ...

من هر دوشو کنار هم دوس دارم، نمیتونم قید علایقمو بزنم و عاشق هر دو وجه خودمم. و میدونم ک خدا قبول میکنه ازم 

هرچیزی قاعده ای دارد این نماز برای خودته نه خدا چون قاعده ای که خدا خواسته رعایت نمیکنی به احترام خا ...

خدا نگفته موهاتو رنگ نکن یا ناخنتو کاشت نکن ، نگفته قید علایقتو بزن ، گفته عبادتم کن و من عبادتش میکنم. از ته دل، با اشک، 

حالا که برای خداستکاشت ناخنتو بردارچون هر چیزی به اندازه سر سوزن که مانع آب رسیدن به اعضای وضو بشه،و ...

غسلم همیشه سرجاشه ،و افتخار میکنم با هر ظاهری ک هستم خدا را عبادت میکنم و از ته دل سر تعظیم فرود میارم جلوش 

خدا نگفته موهاتو رنگ نکن یا ناخنتو کاشت نکن ، نگفته قید علایقتو بزن ، گفته عبادتم کن و من عبادتش میک ...

کاشت ناخن مژه و... وضو و در نتیجه نماز ندارد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
غسلم همیشه سرجاشه ،و افتخار میکنم با هر ظاهری ک هستم خدا را عبادت میکنم و از ته دل سر تعظیم فرود میا ...

افتخار کن😃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کاشت ناخن مژه و... وضو و در نتیجه نماز ندارد

۱۰۰ درصد کسی که ناخن میکاره غسلهای زیادی هم گردنشه

انگار یه بچه بگه من عاشق مامانم هستم ولی کارایی که میگه برام مهم نیست😉