2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد اون سریاله افتادم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یاد اون سریاله افتادم

آقا ماشاالله؟😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یاد اون سریاله افتادم

منم 😂

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

مالزی قبلا خیلی خوب بود و جزو اولویت‌های مهاجرتی ولی چند سالی هست از نظر رشد اقتصادی و جذب نیروی کار خارجی رتبه چندانی نداره، از نظر شغلهای مهارتی و صنایع غذایی هنوز بهتره، ترکیه هم همینطور

آقا ماشاالله؟😅

😂😂🤣

میخواستم بگم ماشاالله شک داشتم چندتا فیلم بود مریم امیرجلالی بازی میکرد اسم شوهراشو قاطی میکنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

منم 😂

😂یادش بخیر

😂😂🤣میخواستم بگم ماشاالله شک داشتم چندتا فیلم بود مریم امیرجلالی بازی میکرد اسم شوهراشو قاطی میکنم

این دیگه خیلی معروف بود 

دیالوگ معروفش هم عههههه علییییییه بود😂😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

این دیگه خیلی معروف بود دیالوگ معروفش هم عههههه علییییییه بود😂😂

😂😂😂

😂یادش بخیر

خیلی خوب بود عه علیییه علی 😂😂😂

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

خیلی خوب بود عه علیییه علی 😂😂😂

خیلی خیلی