2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

192 بازدید | 31 پست

خیلی شرایط سختی دارم نمیدونم چرا خدا نمیخواد بشه

کاش بیاد بهم بگه چی قراره بشه

یکم افسردم

دلم میخواد بمیرم

یچی بگید نجات پیدا کنم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خدا صحبت کن و امام زمان می‌شنون و بهتر از هر کسی جوابتو می‌دن آرومت می‌کنه

ببین هزار بار خواب امامارو دیدم امیدوار شدم کارم درست شه اما نشده خب چرا امیدوار میکنن هسته شدم دیگه

۶ ساله منتظر یه اتفاقم نمیشه که نمیشه  

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

حاجتت چیه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

منم حسابی دلم گرفته امروز تولد بود همسرم نه استوری نه کادویی آخرین نفرم الان گفت تولدت مبارک حتی بغلمم نکرد

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
دقیقا مگه چه مشکلی داری ؟

نمیتونم بگم چیزی نیست که اتفاق افتادنش بد باشه

کل زندگیمو درگیر کرده  حتی رفتار بقیه ام الان اذیتم میکنه

دیگه به خود کشی فکر میکنم

حاجتت چیه

نمیتونم بگم

منم حسابی دلم گرفته امروز تولد بود همسرم نه استوری نه کادویی آخرین نفرم الان گفت تولدت مبارک حتی بغل ...

خیلی بده ولی مشکل بزرگی نیست ناراحت شی

منم حسابی دلم گرفته امروز تولد بود همسرم نه استوری نه کادویی آخرین نفرم الان گفت تولدت مبارک حتی بغل ...

تولدت مبارک باشه عزیزدلم

بسپار بخودش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......