2777
2789

کارت درست بود درآینده ای نزدیک به این کارت افتخار میکنی

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هدف شما چیه. اگر ازدواج بوده خوب کردی خارج شدی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

برای خودت ارزش قائل شدی 

کسی که اول راه هدفش مشخص کرده باعث شد بفهمی با خودت چند به چندی 

اگه هدفت یک رابطه آینده دار بود گزینه مناسبی نبوده اگه هدفت خوشی موقت بوده که داستان فرق می‌کرد 

خیلی خوب کردی ک برای وقتت و خودت ارزش قائل شدی افرین ادم باید انرژی برای یه رابطه ی خوب بزاره نه چیزی ک ی روزی تموم‌میشه! شاید الان سخت باشه واست ولی بعدا میفهمی چ کمکی کردی ب خودت🙃💕♥️

دیگه دخترا باید بدونن پسرا برای وقت گذرونی با دخترا باهاشون هستند )سو استفاده از احساسات اونا برای ا ...

از همه لحاظ من ازش سرم .ولی چون قبلا یبار جدا شده و تجربه بدی از ازدواج داره دیگه قصد ازدواج نداره .اما بازم ریسکش واسم سخت بود 

هدفم ازدواجه کلا ولی وقتی خاستگاری نیست بنظر شما رل داشتن بهتر از تنهایی نیست؟

نه اگر هدفتون ازدواجه باید با پسری باشی که هدفش مث خودته. فردا نگی عمرم تلف شد سواستفاده شدم. الان یکم ناراحت میشی اما بعد برات خوبه. بستگی یه هدف داره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
از همه لحاظ من ازش سرم .ولی چون قبلا یبار جدا شده و تجربه بدی از ازدواج داره دیگه قصد ازدواج نداره . ...

سر بودن از لحاظ خانوما و آقایون فرق داره 

خانوما زیبایی و تحصیلات و... مد نظر دارن 

آقایون به خصوص اینکه این بنده خدا قبلا جدا هم شده زن زندکی رو جور دیگه ای احتمالا تعریف کنه ،