2821
2789
عنوان

پسره بهم گفت که

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 29 پست

برای من دوستی راستش فرقی برام با ازدواج نداره

اگر میگین تعهد طرف وقتی قلبا بگه بهت تعهد دارم و فقط رسمیش نکنه ولی بعد خیانت کنه که دیگه ارزش موندن نداره اصلا، بره بهتره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از همه لحاظ من ازش سرم .ولی چون قبلا یبار جدا شده و تجربه بدی از ازدواج داره دیگه قصد ازدواج نداره . ...

قصد ازدواج دارن اینجور آدما ولی نه با تو‌بعدشم پاش بمونی سنت بره بالا قصد ازدواجم نداره بعد موردهای خوب دیگه خیلی کم پیدا میشن برات 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟
برای من دوستی راستش فرقی برام با ازدواج ندارهاگر میگین تعهد طرف وقتی قلبا بگه بهت تعهد دارم و فقط رس ...

اونم همینو‌ میگه ولی خیلی فرق دارن باهم خیلی 

نمیگم کدوم بهتره ولی فرق اساسی بینشونه

اونم همینو‌ میگه ولی خیلی فرق دارن باهم خیلی نمیگم کدوم بهتره ولی فرق اساسی بینشونه

به نظر من که ندارن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

واسه من که ازادی ندارم خیلیه فرقش

خودتو با حرفای الکی بقیه نپیچون راه حلش همینه که انجام دادی و کات کردی سری که درد نمیکنه  رو دستمال نمیبندن 

مرد طلاق گرفته که قصد ازدواج نداره باهات چرا باید باهات باشه فقط یک جوابه برطرف کردن نیاز ج.....ی 

دوست داری آبروت بره؟

دوست داری وقتتو الکی هدر بدی؟

دوست داری ازت سواستفاده بشه؟

دوست داری مههههههمترین چیز فرصت ورود یک مرد خیلی سر تر از خودتو از زندگیت بگیری ؟

مطمئن باش و ایمان داشته باش بوقتش خیلی خیلی بهتر از این برات میاد برای من که فکرشم نمیکردم بلاخره شاهزاده واقعیم از راه رسید.

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

خودتو با حرفای الکی بقیه نپیچون راه حلش همینه که انجام دادی و کات کردی سری که درد نمیکنه رو دستمال ...

من که با اون کات کردم تموم شد 

ولی چون امیدی به ا‌ومدن ادم سرتر تو زندگیم نداشتمو اون راه دادم 

بعد این اقا الان میگه به ازدواج فکر نمیکنه اولش حرفای دیگه ای میزد که بهش فرصت دادم .اما دیشب اونجوری گفت بهم زدم باهاش 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز