2777
2789
عنوان

دو هفته دیگه زایمانمه کمک🤤

192 بازدید | 32 پست

من دو هفته دیگه زایمانمه خیلی اذیتم خیلی سختمه خواب و خوراک که کلا ندارم همش بیدارم شکمم هم خیلی درد میکنه روی شکمم نه زیرش گهگاهی هم انقباض دارم به نظرتون میرسونم به دو هفته دیگه یا نه طبیعی نیست حالتام؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندی؟من هفته ۱۷ از یبوست شقاق گرفتم دارم واقعا نابود میشم نمیتونم تکون بخورم از درد

عزیزم شقاق چیه ؟

من چند روزه دل پیچه ی شدید دارم ولی میرم دستشویی هیچی ننیست

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته چندی؟من هفته ۱۷ از یبوست شقاق گرفتم دارم واقعا نابود میشم نمیتونم تکون بخورم از درد

۳۶هفتم،از شیاف گلیسیرین استفاده کن انجیر خیس کن بخور الو بخارا هم بریزی تو اب با همون اب بخوری خیلی خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوغ پروبیوتیک زیتون یاروغن زیتون چای شیرین خرماشیرگوجه اینابرابارداری کاملابی خطرهستن حتمابخورخوب میشی کیوی هم خوبه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

۳۶هفتم،از شیاف گلیسیرین استفاده کن انجیر خیس کن بخور الو بخارا هم بریزی تو اب با همون اب بخوری خیلی ...

مرسی عزیزم 

حالت هات رو به دکتر بگو  ایشالا به ۳۸ هفته برسی و بچه ات کامل دنیا بیاد وگرنه ممکنه وزنش کم باشه اذیت بشید هر دو 

ببین دکتر نظرش چیه میگه چیکار کن