2777
2789
عنوان

کابینت خونه عروس دوماد با کیه

223 بازدید | 31 پست

سر یک سری اختلافات خانوادگی خانواده همسرم هیچ حمایتی نکردن پدرم‌ به اسم بنده خونه خرید قرار شد همسرم جهیزیه رو بده ولی خب حقوقش اونقدر نیست فقط وسیله چوبی و فرش و صوتی تصویری و لوستر و میز نهارخوری قرار شد بده پدرم بزرگواری کرد و گفت من جهیزیه ام‌میدم حالا خونمون چون نوسازه کلید نخوردس و کابینت نداره پدرمم میگه من نمیتونم هزینه اشو بدم همسرمم میگه خونه به نام توعه من کابینت بزنم حالا سر این بحث پیش اومده که کابینت و خونه کلا با پسره همسرمم میخواد به خاطر کابینت وام بگیره از یه طرف پدرم وضع مالیش خوبه میتونه کابینتم بزنه ولی چون همسرم از خانوادش طرد شده همش میخواد بهش فشار بیاد و بزنه تو سرش به خاطر بی پولیش و همش میگه اشتباه کردم بهت دختر دادم نمیدونم باید چیکار کنم💔

در گنگ ترین حالت زندگیمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار شوهرت بزنه 

اگه خونه توعه و کابینت با توعه پس چرا شوهر  بیاری توش

فقط 37 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

پدرت خونه بده، جهازم بده، کابینتم بزنه؟؟؟؟ انصاف نیست.‌بذار همسرت بزنه، بخدا که قدرتم بیشتر می دونه. دلسوزی نکن، چون بعدا یه جای دیگت میسوزه

به همسرتم بگو درسته خونه به نام منه ولی همینکه تو این اوصاع اقتصادی با این وضعیت اجاره ها، مشکل مسکن از روی دوشت برداشته شده، باید کلاهت و بندازی هوا

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

پدرت تاالانم ک حمایتت کرده از بزرگواریش بوده....پسره دستشو گرفته ب جلو عقبش اومده فقط تورو ببره؟؟؟؟همین؟؟؟؟؟

همچین بزن تو سرش ک بفهمه زن گرفتن خرررررج داره ،،زبون دراز نمیخاد