2777
2789
عنوان

کابینت خونه عروس دوماد با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 31 پست
اسی یوقت توسرش،نزنی مرده وغرور داره

من تو سرش نمیزنم پدرم خیلی باهاش بد شده و همش بهش میگه دختر من خاستگارای خوب داشت پولدار داشت خانوادت مادو گول زدن چون خاستگاری اومدن پدرش گفت من دوتا خونه دارم یکیش برای پسرمه کارشو خرجشو همرو تضمین میکنم ولی یهو دعواشون شد و از خونه پرتش کردن بیرون خودش الان یه جارو اجاره کرده فعلا منم دلم براش میسوزه خب ادم بدجنسی نیست تا الانم هرکاری خانوادش نکردنو مثل سرویس و حلقه و طلا رو خریده برا من 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

پدرت تاالانم ک حمایتت کرده از بزرگواریش بوده....پسره دستشو گرفته ب جلو عقبش اومده فقط تورو ببره؟؟؟؟ه ...

اخه هرچی در میاره خرج من میکنه تا الان سرویس طلا حلقه و نیم ست طلایی که باید میخریده رو خریده حتی به جز شرکتی که توش کار میکنه اسنپم کار میکنه خرجا گرونه سر همین من دلم میسوزه ولی خب بهش گفتم هرکاری میخوای بکنی بکن سه ماه وقت داری کابینت بزنی 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت حداقل پدرت وضعش خوبه حمایت میکنهحامی ما فقط خداست پس به شوهرت بگو خونه‌ی منه تو نیا تو ا ...

امیدوارم خدا به داد هممون برسه هرکدوممون یه جور مشکل داریم مشکل من اینه که فکر میکردم با عشق باید ازداج کنم‌نه معیار پول 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

اخه به اینم میگن ازدواج نیمدونم چرا همین اول که متوجه اخلاق گند یکی میشین بازم کنار میاین اون از الا ...

همسرم بد اخلاق یا بد جنس نیست اصلا خودشم ادم کاریه خانوادش ام پولدارن و چندتا خونه دارن ولی خیلی خسیس پسرشونو از خونه انداختن بیرون و خونشونو عوض کردن بهشم هیچی ندادن من دلم واسه همسرم میسوزه قلبش شکسته حالا ام هرکاری سرویس طلا حلقه و اینارو همرو خریده هرچی ام درمیاره خرج من میکنه ولی خب برای کابینت سختشه ولی بازم باید انجام بده  

در گنگ ترین حالت زندگیمم

هر جوری شده پول جور کنین خودتون بزنینفردا شوهرت پر توقع میشه دیگه هرچی بخوای پدرت باید برات فراهم کن ...

این پول جور کردم همانا تا ۵ سال قسط دادن همانا برای این ناراحتم که وام ازدوان و یه وام دیگه گرفتیم الان برای کابینتم میخواد وام بگیره یعنی از ۲۰ تومن حقوق ۱۲ تومنش میشه قسط

در گنگ ترین حالت زندگیمم

این پول جور کردم همانا تا ۵ سال قسط دادن همانا برای این ناراحتم که وام ازدوان و یه وام دیگه گرفتیم ا ...

ماهم همینجوریم یک سال و نیم پیش عروسیمون بود تا الان قسط میدم و تا چندین سال آینده هم باید بدیم ماهی۱۳ هم قسط داریم 

تازه برو خدا تو شکر کن خونه داری ما که خونه نداریم و خونه مادر شوهر می‌نشینیم چی 

ماهم همینجوریم یک سال و نیم پیش عروسیمون بود تا الان قسط میدم و تا چندین سال آینده هم باید بدیم ماهی ...

چی بگم والا امیدوارم سختیای اول ازدواج تموم شه💔

در گنگ ترین حالت زندگیمم

اخه هرچی در میاره خرج من میکنه تا الان سرویس طلا حلقه و نیم ست طلایی که باید میخریده رو خریده حتی به ...

اینا ک وظیفه ست و بااااید میخریده 

قرار نیست همینجوری خشک و خالی دختر مردمو ببره ک

اینا ک وظیفه ست و بااااید میخریده قرار نیست همینجوری خشک و خالی دختر مردمو ببره ک

اخه من کلا اخلاقی ادم زرنگی نیستم از بچگی ام قانع بودم کلا مادرمم همینطور بوده حق به جانب نیستم که باید اینو بخری اونو بخری همش حامی ام این خوب نیستا ولی خب کلا ۲۴ سالشه یه پسر ۳۰ ساله نیست همینایی که میگید وظیفه اشه سیصد میلیون واسش هزینه برداشته تو این گرونی من دیدم چطوری از صبح تا شب کار کرده وقتی با هم عقد کردیم وزنش ۹۰ کیلو بود الان شده ۷۵ کیلو فقط کار میکنه من دلم واسش میسوزه 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

دلسوزی بی مورد نداشته باش منم همسرم صفر تا صد همه چی پای خود همسرم خانواده اش هیچ حمایت مالی ندارن حتی پول کله قند سفره عقدم خودش داده بود دیگه خودش تا تهش برو ولی بازم از چیزی که می‌خوام کوتاه نمیام وظایف شو باید انجام بده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

دلسوزی بی مورد نداشته باش منم همسرم صفر تا صد همه چی پای خود همسرم خانواده اش هیچ حمایت مالی ندارن ح ...

خوبه اینطوری منم باید برای پیشرفت خودش بهش فشار بیارم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

اخه من کلا اخلاقی ادم زرنگی نیستم از بچگی ام قانع بودم کلا مادرمم همینطور بوده حق به جانب نیستم که ب ...

بازم حرفات برام توجیح کننده نیست 

پسری ک ۲۴سالگی میگه زن میخام ،حتما ی چیز تو خودش باید ببینه ک زن بگیره .

قرار نیست چوووووون فقط دلت میخاد ازدواج کنی دستتو بگیری جبو عقبت بری دختر مردمو بیچاره کنی ک .

بعدم هیچکس از نخریدن و قناعت کردن عزیز نشده دختر قشنگم ...قطعا کم سن هستی و دیدگاهت اینه ک من بگم نمیخام تا خوشحالش کنم،درحالیکه سال ها بعد کسی ازت تشکر ب عمل نمیاره بابت قناعتت....هزاران نمونه دیدم .

من جای خواهر بزرگترت 

بازم حرفات برام توجیح کننده نیست پسری ک ۲۴سالگی میگه زن میخام ،حتما ی چیز تو خودش باید ببینه ک زن بگ ...

درسته اره قطعا تو خودش دیده ولی خب پدرش بهش گفته بود برو جلو من پشتتم بعد کلا گفت خودتیو خودت من نمیتونم کمک کنم

در گنگ ترین حالت زندگیمم