2777
2789
عنوان

کیا هفته 38کتک خورده اند

290 بازدید | 27 پست

تو ماه های هم شوهرم کتکم میزد ولی امروز حالم خراب شد

دستام میلرزیدن و تهوع گرفته بودن هر چی اصرار کردم باهام کاری نداشته باشه گوش نداد

خفه ام میکرد سیلی زد و لگد

شرایط طلاق ندارم

میخام بچه ام به دنیا اومد همه فکرو ذکرم بچه ام باشه

طلاق عاطفی بگیرم

درامد مستقل هم دارم ولی طلاق نمیخام بگیرم

به خاطر مادرش هزار بار کتکم زده

درد و بدحالی کتک به کنار

نزدیک زایمان افسردگی و‌استرس زایمان داشتم دلم بدجور شکست

خدامرگش بده

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری دلش اومد؟؟؟؟؟

لگد؟؟؟؟

خدایا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بگو حیوانات هم به حیوون حامله رحم‌میکنن 

از حیوون هم کمتری

وای اعصابم خورد شد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
مادرشو انشالله

حالم بد شد اللن چن ماهی سز یاطبیعی هسی لااقل سز بشو 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

آخه چطور دلش اومد به زن باردار حمله کنه بزنه 

من اگه جای نویسنده زیارت عاشورا بشم بعد از لعن بر عمر و ابوبکر و یزید و معاویه به شوهرهایی که خانمهاشونو میزنن لعن میفرستادم

الحمدلله رب العالمین ...