2777
2789
عنوان

تولد پدرشوهرم نزدیکه🫤

91 بازدید | 6 پست

با شوهرم قهره پدرشوهرم

میخواستم برا تولدش کیک بگیرم برم خونشون

ولی با این اوضاع بعید میدونم 

شوهرمم تا دیروقت سرکارِ خودمونم عقدیم

چیکار کنم بنظرتون؟

تولد من بازم پدرشوهرم و نامزدم قهر بودن

پدرشوهرم ساعت ۱۲ پیام داد دخترم تولدت مبارک نمیدونستم تولدته و اینا

فرداش ک رفتم خونشون تو قیافه بود و تبریک نگفت

بنظرتون من چیکار کنم؟با این اوضاع

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

هیچی یه تبریک بگو وسلام

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما هم جوگیر نشو تو این وضعیت

کیک و این حرفا نمبخواد

زنگ بزن تبریک بگو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟