2777
2789
عنوان

خانما بیاید سواللللل

86 بازدید | 13 پست

سلام خانما شب بخیر 

همسر من ماموریت رفته یک ماه من دوتا بچه کوچیک دارم تصمیم گرفتم برم خونه مادرم ولی اونجا خیلی اذیت میشم یه شب میرم بچه ها گریه میکنن 

تا حالا بیشتر از یک شب تنها خونه نموندم 

کسایی که تجربه دارن مدت طولانی تنهایی زندگی کردن بهم بگن میشه تنها مونده اذیت نمیشم یک ماه ؟

اینم بگم من و مادرم در یک شهر هستیم 

ماموریت هم با همکاران بود نمیشد منو ببره 

گل پسرم دوستت دارم💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زندگیت بکنبه امورات عادی زندگیت برسیه ماه بری خونه مامانت تهش بحثتون میشه چون بچه کوچک‌داری من از ...

قبلا رفتم خواهرم شاغلع زود می‌خوابه چیزی نمیگه خدایشش ولی حس میکنم اذیت میشه از سروصدا

گل پسرم دوستت دارم💖
خونتون جای بدیه که نمیخوای تنها بمونی یا امنه اگ آمنه چرا خودت و بقیه رو اذیت میکنی

نه جام امن ولی خب میگم یک ماه برام سخته همون یک روز هم که تنها موندم اذیت شدم ولی خوبیش اینه خونه خودم ساعت ده شب خوابن اینجا نه به زور باید بخوابونم ساعت یک به بعد 

گل پسرم دوستت دارم💖
هرکار کنیهیچ جا خونه خود ادم نمیشه

دوستم میگه شوهرم می‌ره ماموریت تا سه روز قابل تحمل بیشترشه میرم خونه بابام می‌گفت سخته تنها ، اونم دوقلو داره 

گل پسرم دوستت دارم💖
خب به نظرم یکم ب فکر بقیه هم باش بقیه هم اذیت میشن

من کلا کم میرم خونه مامانم شاید دوهفته یک بار برم از همون اول این مدلی هستم الان برای اولین بار دارم میام آنقدر بمونم

گل پسرم دوستت دارم💖