2777
2789

سلام خانما

من حدودا چهارده ساله ازدواج کردم و کل این سالا همیشه در حال خیانت بوده، خدا بکشتش

دو سالی بود دوباره کد میداد، مثل سگ میترسید نزدیک گوشی بشم، منم برام مرده هزار بار میگفتم ساکتو جمع کنم گورتو گم کن پیش اونی که چت میکنی اونم میگفت من تا آخر عمر ور دل توام... از این شر ورها که مخصوص زبان چربشه

من اصلا پیگیری نمیکردم میگفتم من نمیخوام چیزی بفهمم ولی اگه اراده کنم مثل سریای قبل میفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چند روزیه فهمیدم

نکبت عین دفعات قبل اول انکار کرد بعدشم دید میدونم اعتراف کرد گفت آره اصلا با هم هستیم که چی... و کلی شر ور دروغ 

دوباره مهربون شده، دوباره به گوه خوردن افتاده

امروز برای جلب اعتمادم کد رو برداشت منم الان رفتم کل گوشی گشتم و سطل زباله گالری رفتم و عکس لخت زنه دیدم... اگه خونسردم اگه ضربان قلبم نرفته بالا ، چون هزار بار دیدم 

امروز برای جلب اعتمادم کد رو برداشت منم الان رفتم کل گوشی گشتم و سطل زباله گالری رفتم و عکس لخت زنه ...

خیرنبینه الهی

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خواهرم اگه پشتوانه داری جدا شو نداری بشین سر زندگیت

چرا طلاق بده خب چه ربطی یه پشتوانه داره خودت بودی مینشستی سرحات

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺