2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جنس ظرف شویم همین وقتی ظرفا میشورم یه دورم سینک میشورم تا و اینکه ماهی یک بار یاهفته ای یک بار جرم گیر میزنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مارکش چیه؟ من استیل البرز ۲ سال خریدم تا حالا جرمگیر نزدم همینجوری با اسکای برق میفته نهایت مایع یا تاید بزنم.

خاله م تازه سینک خریده خییلی هم گرون خریدش  اسم مارک ش یادم نیست الان 

۱ ماه نشده رفته خونه ش سینکی انقد داغون و کثیف یعنی هیچ جوره تمیز نمیشه مگه وایتکس  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بعد از شستن ظرفا ظرفشویی رو با بارچه نخی خشک کن سا با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخونه میتونی خشکش کنی 

یا اینکه ظرفشویی رو هر شب با آب جوشیده سماور یا با آب تصفیه بشور 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

منم جنس ظرف شویم همین وقتی ظرفا میشورم یه دورم سینک میشورم تا و اینکه ماهی یک بار یاهفته ای یک بار ج ...

منم همیشه میشورم ینی هر دقیقه ظرف دارم برا شستن و هر بار تمیز میکنم باز لکه لامصب

مارکش چیه؟ من استیل البرز ۲ سال خریدم تا حالا جرمگیر نزدم همینجوری با اسکای برق میفته نهایت مایع یا ...

میلان واقعا اذیت کنندس انگار صد ساله دارم ازش استفاده میکنم در حالی که دو ماهه

منم همیشه میشورم ینی هر دقیقه ظرف دارم برا شستن و هر بار تمیز میکنم باز لکه لامصب

باسیم فقط بساب 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
میلان واقعا اذیت کنندس انگار صد ساله دارم ازش استفاده میکنم در حالی که دو ماهه

لک آب تا ی حدودی طبیعی مخصوصا بعضی شهرها آب شون رسوب داره

ولی جرم بگیره و راحت پاک نشه طبیعی نیست بخاطر کیفیت بد ک جرم میمونه 

جنس ها خیلی بد شدن. ظاهر شون خوشکل از باطن خراب😅

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......