2777
2789
عنوان

آب نیس خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 83 پست
دقیقاااااا

امروز خواستم به یکی تذکر بدم ....بعد با خودم گفتم آخه یکی دوتا که نیست ....خودشون باید بدونن ....به چند نفر میشه تذکر داد یه چندتا حرفم باید ازش می‌شنیدم 

کاش واقعا مسئولا کنترل کنن اینطوری که نمیشه دیگه جدی جدی آب تموم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سدها خالی شد فیلمهاش دیدم امسالم که هیچی بارون نیومده اوضاع خیلی وخیمه

دقیقا من ده سال پیشش  سد لتیان میرفتم آب تا کف جاده بود

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
نه سدها خالی شد فیلمهاش دیدم امسالم که هیچی بارون نیومده اوضاع خیلی وخیمه

اره خالی هست 

ولی پارسال میگفتن یه بنده خدایی واسه بحران دولت بعدی سدهارو وا گذاشته بود که هم اب هدر بره هم برق تولید کنه 

که از زمستون خاموشی ها شروع شد و گاز نبود و الانم اب

تو تهران قطعی اب بی سابقه سما انردز ۶ ساعت اب نداشتیم فکر کنم زورشون فقط ب مناطق پایین شهر میرسه

اینو متوجه نمیشم چرا فقط جنوب شهر بالا شهر این مشکل نیست؟الانم موقع اش دیگه استخرهارتعدادشون کم کنند

واقعیته واقعا زمستان بارش نبود

تهران خیلی سالها کم بارش بوده بدترین سال ابی که من دیدم سال 89 بود ولی کم نیومد

اینا که میدونن شهر ظرفیت نداره چرا انقدر شهرک میسازن منطقه 22 ساختنشون چی بود پردیس و پرند و هشتگرد ساختنشون چی بود که الان کرج و تهران و پردیس اب ندارن 

عزیزم خیلی فشاری شدی یه ربع دارم فکر میکنم صدها چیه ؟؟؟سدها نه صدها

عزیزم کوشیم سر خود تایپ غلط می‌کنه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اره همسایه ای ما هر روز میان در حونه میگن نظافت چی بیار حیاط بششور هر چی میگیم بی ابی گوش نمیدن دیرو ...

واقعا من اون لحظه غصه میخورم این چیزا میبینم

اره خالی هست ولی پارسال میگفتن یه بنده خدایی واسه بحران دولت بعدی سدهارو وا گذاشته بود که هم اب هدر ...

آب تو ایران از ۴۰ سال قبل داشت تموم میشد ،که تو این ۴۰ سال هم نظارت نشده هدر رفته واقعا دیگه تموم شده ....حرف یکی دو روز نیست که دولت قبلی سد رو باز بذاره

به نظر من میخوان مردم برگردن شهرستان

نه به نظرم 

کلا بحران سازی میخوان بکنن 

ممکنه اول از تهران شروع بشه بعد برسه به شهرای دیگه 

با چت جی پی تی صحبت میکردم میگفت اب رو تا قم هم کشیدن از جنوب

وقتی میدونن کشور ما بی ابی هست تا حالا اگه با افتابه اب اورده بودن بالاخره باید به شهرای مختلف از دریا اب میرسوندن

الان سیستان بلوچستان چسبیده به دریا یه اب ندارن بنده های خدا