2777
2789
عنوان

آب نیس خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 83 پست
منم به خدا خیلی وقته خسته شدم ....فقط داریم نفس میکشیم البته اگه چند روز دیگه برای نفس کشیدن هم هزین ...

خدا اینهمه هوای مفت دراختیارمون گذاشته بدون ذره ای شکرگزاری

اونوقت اینا میان ادعا میکنن این هوا ک شما دارین ازش استفاده میکنین نفس میکشین ما تولید کردیم ازاین ب بعد پولیه😐😂

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️😐😂😂خنده م گرفتآخه حداقل هرروز اب یه منطقه رو قطع کنن نه هرروز گیربدن به چن منطقه پایین شهری ...

نه بابا فقط پایین شهر نیست اما مثل اسزاییل که گیر داده بود به چند تا شهر اینام گیر دادن به چندتا محله

نه بابا فقط پایین شهر نیست اما مثل اسزاییل که گیر داده بود به چند تا شهر اینام گیر دادن به چندتا محل ...

اره اسراییل گیر داده بود غرب تهران 

ایرانم گیره داده شهرری وجنوب تهران😅

نه بابا فقط پایین شهر نیست اما مثل اسزاییل که گیر داده بود به چند تا شهر اینام گیر دادن به چندتا محل ...

اونا اشکارا جنایت کردن عده ای هم ازداخل غیر مستقیم جنایت میکنن با کارهای غیرمعقولشون روزانه وشبانه چند ساعت از داشتن اب تحریمیم

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

افغانی ها آب سدکمالخان   که از هیرمند تغذیه میشه و اینقدر زیاده که سرریز میشه نمیزارن بیاد ایران وگرنه شرق و جنوب ایران نجات پیدا می‌کنه ،حالا ایران واسه بیست میلیون نمک نشناس های مغول کثافت آب و برق گاز خونه کار ونان و.....تولید میکنه