2777
2789
عنوان

آب نیس خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت بیرون میرم میبینم مردم دارن راحت با شیلنگ دو درشون میشورن یا یکی ماشین می‌شوره .....اعصابم خر ...

دقیقاااااا

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
این همه سیل اومد چرا با کنترل نفرستادنش پشت سد که الان مجبور باشیم کم مصرف کنیم تو کشوری که چهل. فصل ...

عزیز اون سیلی که میاد به خاطر شهر سازی غلطه نه به خاطر بارندگی زیاد ....یعنی تو این مملکت بارندگی نیست ،دلتو به‌چی خوش کردی 

همسایه روبرویی ما هر روز صبح نیم ساعت با شلینگ میاد جلو در خونش و کوچه رو آب‌پاشی میکنه 

همش میگم یه بار برم خونشون ببینم این یعنی خونش دسته گله که میاد کوچه رو میشوره 

والا خدا منو ببخشه سر و ریختشون هم همچین تمیز نیست 

اصلا افتضاحه. فشار آبمون اینقدر کمه که کولر آبی رو نمیتونیم روشن کنیم آب داخل کولر خشک شده و فشار آب افتضاحه اگه اسپیلت نداشتیم از گرما میکردیم. اتاق خوابا اسپیلت نداره و نمیشه پامون رو داخلش بزاریم از بس گرنه

ماشین لباس شویی رو نمیتونم روشن کنم چون فشار آب کمه. لباسا همه کثیف شدن و مجبورم برم خونه مامانم اونجا برام بندازه تو لباسشویی ش

من خونه م تهرانه منطقه خوبیم هستم منطقه سه هستم ولی واقعا آب نداریم کلافه م بخدا

من خودم ادم پرمصرفی نیستم همیشه هم رعایت میکنم ولی حس میکنم این چیزا دیگه داره عمدی میشه که سر مردم ...

نه سدها خالی شد فیلمهاش دیدم امسالم که هیچی بارون نیومده اوضاع خیلی وخیمه

چرا جمعیت تهران مصرفش زیاده

تو تهران قطعی اب بی سابقه س

ما امروز ۶ ساعت اب نداشتیم فکر کنم زورشون فقط ب مناطق پایین شهر میرسه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

مصرف مردم شش درصد هست بقیه اش صنایع و کشاورزی هست ایرانی ها پرمصرف نیستن

خب عزیزم صنایع و کشاورزی هم که نباشه زندگی مردم فلج میشه 

کلا کشور کم آبی هستیم وهمون مقدار کم هم متاسفانه درست ذخیره و مدیریت نمیشه، زمستون بارون میاد چون شهر سازی هامون درست نیست  سیل راه میوفته،همونو یه طوری ذخیره نمیکنن که  تابستون مردم وکشاورز و.... از بی آبی دچار مشکل نشن، چون فکر شده ذخیره نمیشه، در این شرایط چه قدر خوبه در حد توانمون سعی کنیم کم مصرف کنیم و خودمون هوای همدیگه رو داشته باشیم 

من خودم ادم پرمصرفی نیستم همیشه هم رعایت میکنم ولی حس میکنم این چیزا دیگه داره عمدی میشه که سر مردم ...

واقعیته 

واقعا زمستان بارش نبود 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲