2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه بهم کمک کنین

187 بازدید | 38 پست

راسیتش من تو رابطم دوساله و دو طرفه واقعا عاشق همیم و فامیل دور میشیم از اونطرف این پارتنر من چهار سال پیش که اون موقع من نبودم در حد پیشنهاد که بهش معرفی کردن یکی از دخترای فامیلو اومد به دختره پیشنهاد داد و اون دختره با یه نفر دیگه تو رابطه بود پسره اومد همه ی عکساشو نشون پارتنر من داد که ببین با منه و من نمیخامش و خودش داره التماس میکنه این عشق من دیگه ول کرد جز این گذشته ای نداره و الان ما میخوایم نامزد کنبم این دختره فهمید و داره همه جا میگه که اول منو میخواست و الکی رفت با اینو این حرفا به نظرتون به دختره پیام بدم ؟بگم چی چیکار کنم اخه حالم بده دختره هم فامیل نزدیک اون میشه هم من 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن پیام نده ادم مریض زیاد ببین بزار مثال بزنم من خودم زمانی ک گروه تلگرام بود هنوز فی لتر نشده بود خوب

من توگروه بودم اکثرا اهوازی بودن منم پدرم نمیزاشت برم بیرون 😶تازه ۲۰  سالم بود ببین تجربس ک من داشتم بزار بگم طرف پسر عین خاله زنک رفته ب نامزدم گفته ک من این میشناسم😶حالا طرف برادرشم تو محله ما گل فروشی داره😶 فک کن  من رفتم گفتم بهش دردتچی مزاحم شدی تودوست دختر داری نمیدونم تازه زن گرفتی باما چیکار دادی برام دردسر شد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اخه خیلی داره کار بدی میکنه در حقم من اصلا رابطم باهاش بد نیست با این دختره مثل خواهرمه الان کل روست ...

من تجربم گفتم نکن بخدا الان خودم درگیر اینم ک یارو پشت سرم حرف زده منم پیام دادم بهش دردسر شده تو اهمیت نده بگو ولش کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اگر شما نامزد کنید اون هر جا حرف بزنه فقط خودش را خراب کرده...یعنی اونقدر ارزش نداشته که ولش کرده اومده سمت شما... پس هر چه قدر اون بیشتر حرف بزنه ارزش تو بالاتر میره...هیچ محل نذار ...انگار اصلا پشه است. ..وز وز میکنه

اصلاااااا اینکارو نکنیامهم شوهرته که میخاد با تو زندگی کنه خودتو دستی دستی خراب نکنیحرفای اون اصلا م ...

چشم ..میدونی عزیزم از این حالم بده کل فامیل حرف درووردن پشت سرم 🥲