2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخاد بچم دخترباشه. هی میگم پس چرا تو دنده نمیره. اخه مامانم میگه.. البته الان 15هفتم

عزیزم چندمین بچته

انشاله هر چی میخای باشه 

من اولی پسره دومی دختر

دوسداشتم دومی ام همجنس پسرم باشه لااقل باهم باشن اخه باز میگم ابجی خاهر میخاد تنها نمیشه 😂دلمم نمیخاد سومی و چهارمی بیارم

عزیزم چندمین بچتهانشاله هر چی میخای باشه من اولی پسره دومی دختردوسداشتم دومی ام همجنس پسرم باشه لااق ...

اولیم پسر بود. تا ازشیر گرفتم خدا خاسته باردار شدم. دعا میکردیم دختر باشه حداقل. شد پسر.. 7سال گذشته سومیو باردارم بازم خداخاسته  .. به همه متوسل شدم دختر باشه.. پسرام خاهر میخان. 

اولیم پسر بود. تا ازشیر گرفتم خدا خاسته باردار شدم. دعا میکردیم دختر باشه حداقل. شد پسر.. 7سال گذشته ...

ای جووون خدا حفظشون کنه منکه توان سومی ام ندارم پسرم شبانه روز با ابجیش حرف میزنه منتظره بیاد