2777
2789

راستش من حدودا ۸ ماهی میشه با یه پسر درارتباطم

فقط نمیدونم دقیقا قصدش از رابطه با من چیه

۲۰ سالمونه و دانشجوییم

نمیخوام مستقیم ازش بپرسم بنظرتون چیکار کنم؟

دوروبرم خیلی از کاپلارو میبینم که کلی واسه آیندشون برنامه ریزی کردن راجبش صحبت کردن به خونوادشون معرفی کردن ولی ما هیچی

دوست ندارم وقتم واسه ادم اشتباهی هدر بره

اتفاقا مستقیم بگو و جمله آخرت هم بهش بگو خیلی هم جدی باش تو حرف زدنت 

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت درباره آینده و هدفات حرف بزن ببین نظر میده یا از خودش چی میگه

اینکارو کردم قبلا یکم ب شوخی میگیره انگار

کلا راجب اینده ک حرف میزنم با شوخی کارو جمع میکنه

تا با کسی وقت نگذرونی و همچین هزینه‌ای ندی پس چجوری میخوای آشنا بشی؟ آدم ممکنه یکی دو سالم با یکی باشه بعد متوجه بشه مناسب هم نیستند

اما اگر تنها هدفت ازدواج زوده که از اول باید هدفتو بگی ببینی اصلا با هدف پارتنرت یکی هست یا نه

و یک مورد دیگه. اگر میخوای ازدواج کنی زود هیچوقت با همسن خودت رابطه نداشته باش چون شدنی نیست

اینکارو کردم قبلا یکم ب شوخی میگیره انگارکلا راجب اینده ک حرف میزنم با شوخی کارو جمع میکنه

خب پس جدی نیست

احتمالا خودشم هنوز نمیدونه چی میخواد یا مشکلی داره

نشون بده درباره آینده جدی هستی برات مهمه وگرنه رابطه رو تموم میکنی حق توعه بدونی با هم آینده ای دارید یا نه

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
مستقیم بپرس

مستقیم بگم خودمو کوچیک نمیکنم؟

انگار مثلا لنگ اونم ک بیاد بگیرتم

ولی خب من از لحاظ ظاهری اوکیم میدونم ک میتونم انتخابای دیگه ای هم داشته باشم

مستقیم بگم خودمو کوچیک نمیکنم؟انگار مثلا لنگ اونم ک بیاد بگیرتمولی خب من از لحاظ ظاهری اوکیم میدونم ...

ببین انقد مسئله مهمیه که کوچیک شدن نداره مقدمه چینی کن بگو من برا برا وقتم ایندم ارزش قائلم صدرصد توام همینطور رابطه هدفمند من بیشتر می‌پسندم می‌خوام بهم بگی رابطمون هدف دار هست یا نه که بتونم به طور جدی هر چیزی در نظر بگیرم 

مستقیم احساس میکنم خودمو کوچیک میکنم اخه🥲

نه کوچک کردن نداره ...

بگو من میخوام قصد و هدف این رابطه رو بدونم من نمیتونم وقتم و احساساتم رو بازیچه دست کسی کنم من واسه زندگیم برنامه دارم 

ببین چی میگه

بعدا اگر صلاح دیدی بگو اگر میخوای رابطه مون ادامه پیدا کنه بهتره خانوده ها هم در جریان باشن میتونیم تا گرفتن لیسانس نامزد یا عقد بمونیم ولی باید تکلیفمون روشن بشه...

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

تا با کسی وقت نگذرونی و همچین هزینه‌ای ندی پس چجوری میخوای آشنا بشی؟ آدم ممکنه یکی دو سالم با یکی با ...

اخه نمیخوام وابسته بشم واقعا من احساساتیم یکم🥲

ولی خب نمیخوام زود ازدواج کنم فقط میخوام بدونم قصدش چیه در اینده

اگه ازدواج نبود جداشیم ک بیشتر آسیب نبینم

خب پس جدی نیستاحتمالا خودشم هنوز نمیدونه چی میخواد یا مشکلی دارهنشون بده درباره آینده جدی هستی برات ...

اره خودشم نمیدونه اخه شرایطشم نداره هنوز ک فکر کنه به این چیزا

چجوری بپرسم ازش روم نمیشه مستقیم بگم🥲😂